Sayfa 313/981 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Ersin özinceye teklif yapılmış saffet sancaklıyada
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..

swap piyasasında işimizi bozdun- bunun karşılığı olur dediler, istanbul seçimini tekrar yapıcan- bunun karşılığı olur dediler, s400 için pentagon ultimatom verdi- tayyip xtr git çekti, moodys not indirdi vs vs dolar 6.00 bile tutunamadı.. ve seçimi kaybetti rte, usdtry 5.74 açti

hala umudu olan var mı dolardan ??
    şu an için 5.70 falan kalmadı gibi görünüyor, gerçi ben yine 5.70 dolayı satış fırsatı vereceğini düşünüyorum.. çünkü söylenen her mantık-dışı kötümser senaryonun otomatik alıcısı var algısal düzlemde.. reisin tanımıyla 'alt düzey' bazı pentagon paşaları -yok şöyle yaparız, yok böyle *****zı belleriz' falan diye havlamaya devam edebilir.. unutmamak gereken şudur- havlayan köpek ısırmaz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Mükemmel...
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sn KaraKemal...

Ben 25 + 5 siparişin haberini gördüm.

40 adet siparişle ilgili bir haber bile hatırlıyorum.

Erdoğan'ın bahsettiği sizin de hatırladığınız 100+16 ile ilgili geçen yıllardaki haberin linkini verebilir misiniz?

Ayrıca...

ABD'de başkan da olsa, devletin derinlikli bazı işleri Trump seviyesindeki bir zekaya bırakılmaz .

Neyse bunları yaşayarak göreceğiz...

Trump bence Erdoğan'da daha hızlı dönen biri...

Sema durumları...
    üstad, thy'de grup başkanı olan üni. arkadaşımın biraz evvel telefonda söylediğini aktardım.. link veremem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    üstad, thy'de grup başkanı olan üni. arkadaşımın biraz evvel telefonda söylediğini aktardım.. link veremem
    THY halka açık bir şirket..

Malum bu tür siparişler kamuya bildirilir...

Neyse...

Geniş gövdeli uçak tercihi bildirilmiş ve Airbus ve de Boeing'den eşit olarak 25+5 sipariş (kavga etmesinler diye) tüm dünyaya duyurulmuştu.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ersin kabul etmez ama ederse dolar 5 gayme olur bence.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ersin kabul etmez ama ederse dolar 5 gayme olur bence.
    Elimde patlar dolarlar.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kaynak güvenilir mi?Ter bastı...Bir de Saffet'in alakası ne?Spor bakanı mı olacakmış?
    Selamlar.

Sayfa 313/981 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •