Danceee danceeee , kasalar dolmuş
Danceee danceeee , kasalar dolmuş
3.3 dediğimiz yerlerde 533/düzeltme dalgası olabilir düşüncesi ile düzeltmenin/düüşüşün en az gerçekleşeceği yerde kapadim, hatta biraz daha düşüşü de vcepte idi de 2019 un tüm forekste 2. zararli işlemi oldu. Zararli işlemleri bir süre unutmak isterim. İnşaallah unuturum zarari.
EURGBP tam ben gibi çalişan insanlarin paritesini tutmuşum ucundan 22 mayistan beri portta, her yeni TEPE de ilave short her düzeltmesinde alttaki mallari az çok karli kapatinca sürekli yeni tepe ama srekli karda işlemler. PAritelerimle mutluyum.
Sizlere hayirli ve bol kazançlar.
Düzeltme geldi ve az önce bitti sanırım. Haklı isem son bir short için şans verdi veriyor.
Her an tekrar aşağı hzlıca yardırabilir.
Longörler şanslı ise 9400 civarı durdurabilirler beni yoksa 7100 lere dek ayılaşma itimalim var.
BTC deki işlemler paritelerdeki işlemlerin belki 10 -100 katı daha hızlı dönüyor. 100 ayda olabilecek parite grafik 1 ayda bitebiliyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
işten dolayı Yol dahil 13-14 saat ekrandan uzak kalınca da zor oluyor BTC...
Değil 2 aylik karimi yiyecek idi nerede ise,
2017 aralikta port pattattiğim için minik minik takilmiştim BTC de
Bir de asilsamdi port gene patlamişti.
Şükür 2019 da 6 ay üstüste kazandım forekste.
Tarihi başari.
13 ay üstüste olduğunda hayatımda değişiklikler yapacağim.
Son düzenleme : Kurt73; 28-06-2019 saat: 17:22.
Doğru onun için en son güncel olanlara bakmak lazım...Yorumların şu şekilde gelişiyor.
Önce ana kalıp..Buna benzeyen bir çok formasyon aklımda. Buna göre kaba hedef.
Sora ana kalıpta kırılmalar oluyor. Yine ana kalıp + kırılmalara benzeyen kalıplar aklımda buna göre hedefim değişiyor.
.
.
Örneğin şu an ana düşüşten çok düzeltmeye çevirdi kalıbı bence. Dipten tepeye 38.2 den sorna çift tepe yapma ihtimali oldu.
FET in ana düşüşü gibi olmadı.
Psikolojik YAS süreci
Psikolojik YAS süreci
Düşüncelerim aşırı paranoyak olabilir. Çünkü para kaybetme risk /algım > cesaret ve hırs.
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri