Yukarıda bir kaç videoyu bugün izledim de...
Bu ülkede yaşarken yayan, arabayla giderken bu kadar çatlak insanın bulunduğu bir ülkede çok dikkat etmeli insan.
İnternette ve de bu forumda da var bunlardan hatırı sayılır sayıda.
Ama doğrudan bir zarar ya da hamle yok diye rahat rahat oturuyoruz bilgisayar başında...
Ne zaman nasıl patlayacakları, ne yapacakları belli değil.
Bugün bir şehrimizde bir temizlik işçisi (çöpçü yani) köpek yavrusunu kürekle alıp nehir yatağına atmakta...
Neyse ki epeyce kamera var sokaklarda. Yakalıyorlar çatlağı. Aslında ben hayvanları çok severim, köpeklere süt veririm gibi bir şeyler zırvalıyor. İçtiği ilaç kafa yapıyormuş ...
Yine ayrılmış bir çiftten erkek kadının bulunduğu şehre geliyor. Çocuğunun annesi kadınla konuşurken silahla boynundan vuruyor. Kadını alıp arabaya koyuyor ve gidiyor. İhbar üzerine polis takip edip yakalıyor. Kadın ölmüş. Bir kadın cinayeti daha bu fıttırmış toplumda.
Bu insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Ürküntü verici bir gerçek.
Hemen her gün bir devlete sert tepki veren tepkili dışişlerimiz bugün de Libya'ya haddini bildirmiş...
Papaz olmadığımız bir onlar kalmıştı.
Sınır tanımayan bir hırçınlığımız var.
Haklı ya da haksız...
Farketmiyor. Dışişleri bakanı yerine Milli Savunma Bakanı yapsalar bu adamı yedi düvele savaş açmıştık.
Libya uzun süre önce Türk şirketleri şutlamıştı galiba. Hatta içeride parası kalmış epey bir şirket var. Yetkililer şu esir alınan vatandaşlarımızın isimlerini açıklasın bir! Tahminimce bunlar ne turist, ne işçi ne de iş insanı; olsa olsa ya istihbarat elemanı ya da işidçi elemanlardır. Daha birkaç yıl önce Libyalı mücahitleri buraya getirip, hastanelerin 1-2 katını kapatıp misafir etmişlerdi. Bu p*ştlar hastane personelini taciz ediyorlar; yiyip, içip, yatıyorlardı. Bu olaylar İstanbul'un göbeğinde oldu, diğer illerde de benzer şeyler yaşanmıştır mutlaka. Ülke çıkarlarını hiçe sayıp kendi çıkarlarını düşünenlerin bizi getirdiği nokta: Kabile devleti bile posta koyuyor artık!
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.7299 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bir kac ay once kisaca ben forumda s400- patriot olayinin ozetini gecmistim. Sayin Hakan Kilic uzun bir twit seri ile daha detayli anlatmis. Okumak isteyenler icin
https://mobile.twitter.com/hkilichsw...78779133173760
Yer İmleri