Sayfa 326/1000 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    ben de ek iş var..yoksa acile gıdersenız sorun 6-7 k maaş cidden soyluyorum.aydın bey bılır bu ıslerı
    fazla emek - fazla kafa patlatmak çok kazandırmıyor.
    Doktor abim doğru söylüyor..
    DT mesleğimden memnunum;ancak şimdikilere önermiyorum.Lise mezunu olur olmaz gidin sınava girin diyorum Bekçi olun...Verilen emek- işgücüne oranla çok daha fazlasını alacaksınız diyorum.
    Mesleki kurs-seminer gibi çalışmlara katılıyorum.Daha fazla kazanç bu sayede mümkün olabiliyor

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sn admustafa PPF başlığında bir arkadaş bileşik faiz varmı fonlarda demiş, bi bakıp izah edin isterseniz, konu önemli bende merak ediyorum çünkü.
    gün gün fiyatı değişik oranda değişen ve açıklanan fonlarda basit aritmetik hesap işler;
    Bugünkü fiyat - Bir önceki fiyat= kazanç ( fonu sattığınızda ki kesintiyi de unutmayın)

3. Ing mevduattayim % 21.5 bundan daha yuksegi burgan var.Sermaye yeterlilik oranida iyi.Parasini koyupta sorun yasayan oldu mu?

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    gün gün fiyatı değişik oranda değişen ve açıklanan fonlarda basit aritmetik hesap işler;
    Bugünkü fiyat - Bir önceki fiyat= kazanç ( fonu sattığınızda ki kesintiyi de unutmayın)
    Bileşik getiri basitçe açıklarsak dönemsel getirilerinin çarpımı sonucunda oluşuyor. Fon günlük getirisi %0.06 olsun. İki gün için hesaplayalım.
    Bileşik Getiri =1.0006*1.0006=1.00120036 sonucunu elde ederiz. Eğer fona yatırılan miktar dönemsel getirilerin çarpımı ile aynı getiriyi elde etmişse bileşik faiz vardır. Ben hesapladım bileşik faiz vardır diyorum.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ing mevduattayim % 21.5 bundan daha yuksegi burgan var.Sermaye yeterlilik oranida iyi.Parasini koyupta sorun yasayan oldu mu?

Sabah EFT yaptım burgandan.
    Cuma sattığım USD.ler 3 gün orda durdu..
    Burganla devamlı işlerim olur yani
    Sorun yaşamadım..tavsiye ederim

6.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bileşik getiri basitçe açıklarsak dönemsel getirilerinin çarpımı sonucunda oluşuyor. Fon günlük getirisi %0.06 olsun. İki gün için hesaplayalım.
    Bileşik Getiri =1.0006*1.0006=1.00120036 sonucunu elde ederiz. Eğer fona yatırılan miktar dönemsel getirilerin çarpımı ile aynı getiriyi elde etmişse bileşik faiz vardır. Ben hesapladım bileşik faiz vardır diyorum.
    geçen açıklamıştım konuyu bildiğim kadarıyla fonu satmazsanız kesilecek olan stopajın faizini yiyorsunuz aslında hergün al sat yaparsanız karı gerçellediğiniz de mahrum kalacağınız cüzi ama uzun vade de hissedilen tutardır.

Syg.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ing mevduattayim % 21.5 bundan daha yuksegi burgan var.Sermaye yeterlilik oranida iyi.Parasini koyupta sorun yasayan oldu mu?

param hala duruyor sıkıntı yaşamadım tl giriş çıkış da yaptım önceden problemsiz şekilde.

8.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    fazla emek - fazla kafa patlatmak çok kazandırmıyor.
    Doktor abim doğru söylüyor..
    DT mesleğimden memnunum;ancak şimdikilere önermiyorum.Lise mezunu olur olmaz gidin sınava girin diyorum Bekçi olun...Verilen emek- işgücüne oranla çok daha fazlasını alacaksınız diyorum.
    Mesleki kurs-seminer gibi çalışmlara katılıyorum.Daha fazla kazanç bu sayede mümkün olabiliyor
    Adsm'de misiniz üstat?

Sayfa 326/1000 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •