Sayfa 328/1000 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Faiz indirme muhabbeti baslayunca dolar artacak..hemen cikicam lanet gavur necaset paradan

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Diğerleri dediğiniz hangi araçlar üstadım. Uzun yol için konfor odaklı araç lazım onlarda D segmentle başlar.
    onu diyorum üstadım D segment aile için çok iyi ha yaşadığınız yer güç ve yerden yükseklik isterse ayrı tabiki sizin araç çok güzel ama o seviyelere çıkamazsanız kalabalık şehirlerde çok anlamlı gelmiyor bana.

İzmir nasıl trafiğini hiç bilmiyorum yoğun mu? akıyor mu? ben yılda 15 bin civarı yapıyorum sadece gezmeye işe gitme hariç.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad ben kucukken zenciydim
    Bastim parayi...
    Simdi sarisinim [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
    Rahmetli Michael Jackson dan özendi.Beyaz oldu.

Siyahtan beyaza dönenler çok yaşamıyor üstadım.

Aman dikkat edin.

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Rahmetli Michael Jackson dan özendi.Beyaz oldu.

Siyahtan beyaza dönenler çok yaşamıyor üstadım.

Aman dikkat edin.
    üstad maşallah çok güncel takip ediyorsunuz başlığı

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    onu diyorum üstadım D segment aile için çok iyi ha yaşadığınız yer güç ve yerden yükseklik isterse ayrı tabiki sizin araç çok güzel ama o seviyelere çıkamazsanız kalabalık şehirlerde çok anlamlı gelmiyor bana.

İzmir nasıl trafiğini hiç bilmiyorum yoğun mu? akıyor mu? ben yılda 15 bin civarı yapıyorum sadece gezmeye işe gitme hariç.
    Benimde yılda 15 bin tutmuyor km. Daha çok şehir içi kullanılıyor araç fakat şehir dışına da hafta sonları çıkıyoruz. İzmirde yazın haftasonu evden çıktıktan sonra 45 dakika da deniz kenarına ulaşabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Benimde yılda 15 bin tutmuyor km. Daha çok şehir içi kullanılıyor araç fakat şehir dışına da hafta sonları çıkıyoruz. İzmirde yazın haftasonu evden çıktıktan sonra 45 dakika da deniz kenarına ulaşabilirsiniz.
    Bir ara Avrasya tüneli benzeri proje yapılacaktı iptal oldu sanırım çed onayından geçmediği için.
    İzmirde raylı sistemler iyi noktada ve büyümeye devam ediyor, ancak merkezi hükümet karayolları konusunda çok destek vermiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bir ara Avrasya tüneli benzeri proje yapılacaktı iptal oldu sanırım çed onayından geçmediği için.
    İzmirde raylı sistemler iyi noktada ve büyümeye devam ediyor, ancak merkezi hükümet karayolları konusunda çok destek vermiyor.
    izmir ankara otobanı olacaktı sanki var mı bilgisi olan?

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Evet tünel olayını bende duydum ama ne durumda bilmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    izmir ankara otobanı olacaktı sanki var mı bilgisi olan?
    Otoban olacak ama daha herhangi bir gelişme olmadı sanırım. İzmir-Ankara hızlı tren projesi daha önde sanırım.

Sayfa 328/1000 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •