Alış emri yazdık, ardından abd yetkilisinden sert açıklama gelmiş. tayyip e "oyun oynama hesabını vereceksin" gibisinden.
Alış emrini iptal edeyimmi diye düşündüm, normalde bir miktar düşeceği malum. Ancak emri iptal etmeyeceğim.
Yazdığım gibi, G20 de atla deve olmadı. Malum şeyler oldu, ancak BIST bayram yaptı. bayramın tek sebebi G20 değildi diye belirtmiştim. Suriye ve Iran konusunda abd yoluna girdik ve onlar fiyatlanmamıştı s400 korkusu ile.
s400 de G20 vasıtası ile yumuşama görününce, fiyatlanmaya başlamıştı.
Bence s400 krizi hala 95-100 aralığında iken fiyatların içinde. Ancak soft bir kriz fiyatların içinde. Sertleşirse fiyatlarda değil. Şu an hala soft durumdayız. Yani f35 ler iptal edilir, caatsa denen maddelerden bi kaç yumuşak uygulamaya konur.
Şu an büyükler(balinalar) ne yapar? Ben olsam ne yapardım.? Param çok inadına yukarı çekermiydim.? Hayır, zaten önümüz temmuz ağustos tatil ve oyalanma ayları, s400 olayı da net değil normaldede 110bin altında eylüle kadar oyalanılacaktı. O zaman yukarı gitmekte ısrarcı olmazdım.
Gelmesi muhtemel satışlar için aşağı çeker orada bekler, ortamı tartardım.
Her neyse, alış emrini çekmedim. İlk tepkiyi doviz vermeliydi, tepki vermedi birazda ona güvendim, belkide düşürmeye pek hevesli değillerdir. Bekleyelim bakalım.
Son düzenleme : alicemal; 03-07-2019 saat: 17:12.
Sebep: ek:heves
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri