Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Gıccık yatırımcı sen Cb nin Ada'mı mısın...Sana ne ister asagıdan ister yukarıdan alırım...Bn burda eğlenirem para kaybetsemde Mutlu olurum ben...her gün 3. 5 alacam küçük ama her gün... Hergele Cb nin lot cuklarını...ytd
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Şimdi size bu şirketteki soygunun boyutlarını gözler önüne sermek için sektörde yer alan firmaların 2016 yılı karlarından birkaç örnek vereyim. Bu şirketler birçok üründe Bakab ile aynı müşteriye aynı ürünü yapan şirketler. Bakab'ın 2016 yılı karı 10.8 milyon.
Pilenpak 2016 yılı karı 42.89 milyon tl. Cirosu Bakab'ın 2/3 ü kadar...
Kalenobel 2016 yılı karı 11.05 milyon tl. Cirosu Bakab'ın neredeyse yarısı kadar. Kalenobel'in kar marjı daha düşük olan kutu üretimi de var.
Korozo 2016 yılı karı 50.86 milyon tl. Cirosu Bakab'ın 2 katından biraz fazla.
Bu şirketler içinde yer alan Pilenpak tamamen Bak Ambalaj ile aynı ürünleri üreten bir şirket. Hatta ihracat oranları bile aynı. 200 milyon tl civarı ciro ile 43 milyon kar elde ediyor.
Hala bu şirketin bilançosundaki rakamlar gerçek diyen varsa hodri meydan...
Bugün toplam 175 lotcuk daha aldık
Sektörde en kötü net kar marjı %7 civarında. Pilenpak'ın net kar marjı %20'lere yaklaşıyor. Bakab da ise %3 net kar marjı var.
Bakab kadar ciro yapan hemen hemen her şirket çeyrek dönemde 10 milyonun üzerinde kar açıkladı.İlk çeyrek bilançolarına bakıldığında bu rahatlıkla görülebilir. Mesela daha bugün kar marjlarının düşük olduğu sektörde yer alan Erbosan 84 milyon ciro ile 14 milyon kar açıkladı.
Bakalım patron bize bu çeyrekte ne kadar karı uygun görecek?
Sayın Alibeyoğlu alakalı alakasız bir sürü yazı yazıyorsun. Sabah başka akşam başka konuşuyorsun. Bu forumda uzun yıllardır sizi biliyoruz.. Hatta size bir kere sadece Allah bir dediğinize inanırım demiştim. Amacınız ne açık olarak söyleyin. Şirketle ilgili paylaşılan olumsuz her gönderiden sonra alakasız paylaşımlar yapıyorsunuz. Ben orda şirketle alakalı uzun bir yazı paylaşmışım siz hemen arkasından 175 lotçuk aldım bugün diye yazıyorsunuz. Başka bir yazı yazıyorum hemen arkasından farklı bir yazı yazıyorsunuz.
Neye hizmet ettiğinizi açıkça söyleyin biz de bilelim. Şunu da söyleyeyim bu hissede bence yatırımınız yok.Farklı amaçlar için burdasınız.
Yer İmleri