Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 365/597 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 4776 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Üzülmeyin Hocanın vurduğu yerde gül biter .. zamanla öğreneceksiniz...
    Sen bu avuntu yazılarla bak yukarıda tarif ettim ancak onları kandırırsın.Biz senin ne olup olmadığını çok iyi biliyoruz.Ne oldu gergin gördüm biraz seni?

Bir de exelden şöyle maliyetin -10.00 lu bir ekran resmi at tam olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Üzülmeyin Hocanın vurduğu yerde gül biter .. zamanla öğreneceksiniz...
    hojda sana eskiden oyuncaklardan davul çalan pompalı arap bacı vardı onu göndereyim. hazirdevre kesmis aklıma geldi sana kablosuz da kabloluda araba biraz fazla gelir. bakıyorum çocukların hocalardan tokat yedigi zamanlara dönmüşünde. şimdi hepsi yağız seni sıranın altına yatırı verirler )

3.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    hojda sana eskiden oyuncaklardan davul çalan pompalı arap bacı vardı onu göndereyim. hazirdevre kesmis aklıma geldi sana kablosuz da kabloluda araba biraz fazla gelir. bakıyorum çocukların hocalardan tokat yedigi zamanlara dönmüşünde. şimdi hepsi yağız seni sıranın altına yatırı verirler )
    Yarında bir % 15 nasıl olur ?

4.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Yarında bir % 15 nasıl olur ?
    Siz daha iyibilirsiniz hoca efendileri, biz küçük müritleriniz

5.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Siz daha iyibilirsiniz hoca efendileri, biz küçük müritleriniz
    Aferin evladım..

6.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Yapılması gerekeni 2312 nolu mesajda yazdım.. bir yıl sonra yüzde 30 primli alım garantisiyle (kilit nokta bu) enerji beton ve limanın bahsettiğim oranlarda halka arzı.. sökenin satılması çimentodan çıkış anlamına gelir.. ihracat imkanı olan bir firma yeni biten yatırımın hemen ardından satılığa çıkmışsa gülünç bir durumdur. satılığa çıkmasının sebebi borç yükü ve bu borcu satışlarla karşılama olanağının bulunmamasıdır.. ama bunun çözümü sökenin satılması değildir.

çok büyük şirketlerin çok basit hata yapmaları mümkün.. ama hatada ısrarcı olmak ne oluyor bunu anlamıyorum.. anlayan varsa izah etsin ben de anlayayım.

bi de.. yatırım tavsiyesi değildir.
    Siz bize laf yetiştireceğinize gidin, bir çömlek yoğurdu dökenlere yazın..

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Siz bize laf yetiştireceğinize gidin, bir çömlek yoğurdu dökenlere yazın..
    Hoca senin karşında Manda Yalçının işlem föyünü seans sonunda tamamlayan değil tutturmuş olan zamanının bir çömezi var.Bunu bu piyasada yapabilecek adam sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.Bir diğer konu bir dönemin efsanesi Z S nin 1. brokerı çok yakın bir abimdi.Ben bir tahtada kurallar kanunlar biraz değişti birisi nasıl operasyon yapar şartlar nasıl oluşur iyi bilirim.Burada sen ve daha başka bir kaç kişi var ki menfaat icabı öyle atmasyonlar yaptınız yatacak yeriniz yok.

Hele hadi seni geçtim de diğer birinin bir de hele piyasa profosyoneli olması ve size çanak tutması hele tam bir fecaat.

Hiç merak etme biz gereken her şartta aleyhimize de olsa doğruları herkese söyleriz sen rahat ol.Ama sen ve senin gibilerin değirmenine asla su taşıyacak işler yapmayız.Bunu sende çok iyi bilirsin.İşine gelmez o ayrı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hoca senin karşında Manda Yalçının işlem föyünü seans sonunda tamamlayan değil tutturmuş olan zamanının bir çömezi var.Bunu bu piyasada yapabilecek adam sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.Bir diğer konu bir dönemin efsanesi Z S nin 1. brokerı çok yakın bir abimdi.Ben bir tahtada kurallar kanunlar biraz değişti birisi nasıl operasyon yapar şartlar nasıl oluşur iyi bilirim.Burada sen ve daha başka bir kaç kişi var ki menfaat icabı öyle atmasyonlar yaptınız yatacak yeriniz yok.

Hele hadi seni geçtim de diğer birinin bir de hele piyasa profosyoneli olması ve size çanak tutması hele tam bir fecaat.

Hiç merak etme biz gereken her şartta aleyhimize de olsa doğruları herkese söyleriz sen rahat ol.Ama sen ve senin gibilerin değirmenine asla su taşıyacak işler yapmayız.Bunu sende çok iyi bilirsin.İşine gelmez o ayrı.
    Sessiz mi kalmışım, borazan mı çalmışım..

Sen art niyetli olunca anlayamıyorsun...

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Şu an 1,68 / 0,80 kuruş Yani Batı 35 krş.

Gel yavrum gel..
    Valla yalan yok..

geminin biri dolmak üzere.

2. ciyi çıkartacağım.

Hele bi 1,4-1,5 olsun..

Hiiç korkma, niyetleri kötü olsa ,

o arsalar çoktaan ham hum şaralop du..
    Keser Döndü, Sap döndü ,

Gün Geldi Hesap Döndü..

Hey bre gafiller..

"Siz bu malları geri alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ?"

Baaaabaaa yı...

Batı 1,61 Söke 0,82

Batının kendi değeri 0,25 krş.

Sokak ta bulsan almazsın,, mındar bu mındar..

Fiyat değişti..

Batı 1,60 Söke 0,83

Batı oldu 22 krş.

Ha gayret..
    Batı 155 , söke 82 krş.

Yani Batı kendi başına 19 krş..

Ha gayret..
    Anlaşılan kimse yazmıyacak..

Ben şöyle devam edeyim.

Söke 1,1 tl olunca....

Batı ve tüm aksesuarları .....

beleşe geliyor.....

Bizim kimse ile bir birlikteliğimiz yok..

Çete olan sizsiniz..

Sayfa 365/597 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •