"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
hojda sana eskiden oyuncaklardan davul çalan pompalı arap bacı vardı onu göndereyim. hazirdevre kesmis aklıma geldi sana kablosuz da kabloluda araba biraz fazla gelir. bakıyorum çocukların hocalardan tokat yedigi zamanlara dönmüşünde. şimdi hepsi yağız seni sıranın altına yatırı verirler)
Hoca senin karşında Manda Yalçının işlem föyünü seans sonunda tamamlayan değil tutturmuş olan zamanının bir çömezi var.Bunu bu piyasada yapabilecek adam sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.Bir diğer konu bir dönemin efsanesi Z S nin 1. brokerı çok yakın bir abimdi.Ben bir tahtada kurallar kanunlar biraz değişti birisi nasıl operasyon yapar şartlar nasıl oluşur iyi bilirim.Burada sen ve daha başka bir kaç kişi var ki menfaat icabı öyle atmasyonlar yaptınız yatacak yeriniz yok.
Hele hadi seni geçtim de diğer birinin bir de hele piyasa profosyoneli olması ve size çanak tutması hele tam bir fecaat.
Hiç merak etme biz gereken her şartta aleyhimize de olsa doğruları herkese söyleriz sen rahat ol.Ama sen ve senin gibilerin değirmenine asla su taşıyacak işler yapmayız.Bunu sende çok iyi bilirsin.İşine gelmez o ayrı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sessiz mi kalmışım, borazan mı çalmışım..
Sen art niyetli olunca anlayamıyorsun...
Bizim kimse ile bir birlikteliğimiz yok..
Çete olan sizsiniz..
Yer İmleri