Sayfa 24/279 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 185 - 192 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1. Daha ilk günden 23 sayfa yazi yazdirmislar ky ye. Sahsen bugun merak edip izledim. Piyasadaki 11 milyon lottan daha fazla lotla işlem olmuş kademelerde. Bazi kademelerde 2.5 milyon bazisinda 1 milyon lot var. Aralarda 300 bin 500 bin. Tecrubem diyorki bu hareketlilik durmaz ve bir iki haftaya kalmadan brut takasa girer. Bu bir iki haftada 70 kr mu olur yoksa 10 lirami olur gorecegiz. Trene ters binmeyin kazanamazsiniz.

2. 11 milyon lotla 82 milyon islem hacmini gitunu yirtsan yakalyamazsin. Altta inecek rakami biliyorlarmis. O rakamda birileri birilerine lot vermis almis. Sonra yukarda da aynisi olmus.

3. Kim ne derse dersin elestirmek icin diyorum partizan olarak degil. Spk baskani ve ekonomi bakani vebal altindadir. Bu sade bu kagit icin degil. Gecende smartiksi yaptilar.

4. Bu şirket batik bir sirket haberiniz olsun her yerden mal verdiler.Halka arzdan daha dusuk diye herkes atladi.Malin yarisini bosaltti zaten.Trade yapamayanin elinde kaldi mal.Yarin ayni hareketlere devam eder.Cok dikkatli olun -8-9 olmadna almayin

5.  Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Bu şirket batik bir sirket haberiniz olsun her yerden mal verdiler.Halka arzdan daha dusuk diye herkes atladi.Malin yarisini bosaltti zaten.Trade yapamayanin elinde kaldi mal.Yarin ayni hareketlere devam eder.Cok dikkatli olun -8-9 olmadna almayin
    Şirketin batık olduğuna kanıtınız nedir?2.66 arz olan ve 2 kat talep gelen hisseyi birileri açığa basıp silkeliyor,siz de forumda şirket batık diye vatandaşı uyarıyorsunuz.Şirket henüz bugün işleme başladı , batık şirketi biste öyle kolay alırlar mı dersiniz?Bazı kriterler var.

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. Dilekçe yazmaya başlayalım o zaman
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

7. Yazdım gitti.
    DERAS ; Derilüks deri sanayi ve Ticaret AŞ adı altında, 04.07.2019 Perşembe günü halka arz işlemi gerçekleştirilen şirketin, aynı gün Borsa İstanbul da gerçekleştirilen işlemleri sırasında , 2 defa devre kesici uygulaması başlamıştır. 2.66 Tl fiyatla , iskontosuz halka arz edilen hissede , 2,27 Tl ye indirecek kadar satış yapılmasının mantıklı açıklamasını küçük yatırımcı olarak bulamıyorum . Manüplasyon olasılığını kuvvetlendiren bu durumu, denetiminiz ortaya koyabilir. Özellikle GLOBAL YATIRIM ve MEKSA yatırımdaki yüksek işlem hacmi; anlaşmalı , piyasa bozucu işlemi düşündürmekte. İlaveten açığa satış hacminin yüksekliği, dikkat çekmektedir. Taban fiyata kadar gerileme gösteren hissede gerçekleştirilen işlemlerin aşağıdaki nedenlerle incelenmesi gerektiğini düşünmekteyim.
    1- Küçük yatırımcıyı korumak adına
    2- Zaten güven kaybı yaşamış halka arzlarda , kurumunuzun denetleme fonksiyonun devam ettiğinin ortaya konulması adına
    3- Borsa İstanbul da hırsızlığa, arsızlığa son vermek adına
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

8. Inceleme firsatioldu. 24 ulkeye ihracat yapiyormus. Nestle sanirim distributorlugunu almis ve en cok satis yapan bayi olmus. Tuborgta en cok satis yapan 5. Bayimis. Altin ihracatci odulu almis gecen yil. Dolarin artmasi ile cinden getirdigi derileri yurtdisina satiyor. Bilancosu cok iyi gelebilir. Ama hisse fiyati ne olur bilemem. 11 milyon lot var ama 32 milyon lot islem gormus bugun. Ben de yarini merakla bekliyorum.

Sayfa 24/279 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •