Sayfa 22/152 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1210 madde; 169 - 176 arası.

Konu: SONME - Sönmez Filament

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Evet bizim dansöz işbaşında...bu 3.35 yaptı...yavrusu 3.21...çoğunu postaladık 3/1 kaldı geriye...zaten ben ne zaman çoğunu elden çıkarırsam uçuşa geçiyor...ama önemli değil...toplamda 1 sene içinde hesaplamışım 100.000 lot işlem yapmışım,eskiler hariç...7-10 luk lotlar kaldı sadece elimde,tekrar 10 altına inerse 10-20 ilaveye devam...ama sanki bu sefer inmeyecek gibi...acaba eski direnç seviyesi olan 3.70'emi göz dikti !!!...neyse bekleyip görmek lazım !!!.ytd.
    benmi uğurlu geldim acaba
    geçen sefer 3 43 yaptı veremedim.
    bu seferde bilerek vermeyeceğim.
    50 000 lot ile 4.19 iyi yakışır.

herkese bol kazançlar dilerim.
    Mayıs ayında herkes güler inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,199
     Alıntı Originally Posted by $DOLLARS$ Yazıyı Oku

Fazla takılma Trabzona,orada zaten eskiler pek yok,çoğu abur,cubur insanlar...sen düş peşime,bizden zarar gelmez...bu zamana kadar sadece anelt yanılttı beni,50.000 lotlan onda bekliyorum birleşmesi için...ben nerede beleş oraya yerleş peşindeyim,bu arada tabiki bir gözüm Trabzonda,59 kapattı 64 yaktı şimdi plakasında pinekliyor...zaten bu plakalara takıntısı var,bir ara 1.61'e takılmıştı,şimdi 2.61...30 üstündeykende 61 plaka olmadan satmam diyende çoktu,ne oldu onlara çok merak ediyorum...akşama doğru oda belki hareketlenir,bunda ise geri kalan lotlarlan beklemeye devam.ytd.

Bu saatten sonra bu civarlarda devam eder. Tekrar çıkması zor gibi gözüküyor. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Fazla takılma Trabzona,orada zaten eskiler pek yok,çoğu abur,cubur insanlar...sen düş peşime,bizden zarar gelmez...bu zamana kadar sadece anelt yanılttı beni,50.000 lotlan onda bekliyorum birleşmesi için...ben nerede beleş oraya yerleş peşindeyim,bu arada tabiki bir gözüm Trabzonda,59 kapattı 64 yaktı şimdi plakasında pinekliyor...zaten bu plakalara takıntısı var,bir ara 1.61'e takılmıştı,şimdi 2.61...30 üstündeykende 61 plaka olmadan satmam diyende çoktu,ne oldu onlara çok merak ediyorum...akşama doğru oda belki hareketlenir,bunda ise geri kalan lotlarlan beklemeye devam.ytd.
    ts de zaten uzun vadeciyim. oradaki duracak.
    sonme günrüklerde 3,20 üstü kapanış yeterlidir. güçlenmesi gerek.
    gördüğüm büyük operasyon olacağı.
    hafta sonu uzun vadeli grafik hazırlayacağım.

3.20 üstü kapanış yeterli.

5.  Alıntı Originally Posted by $DOLLARS$ Yazıyı Oku

50000 lot sendeyse bu heriflerin neden götürmediği belli oldu
    ufaktan 3,30 üzeri biraz yemle bari de hareket ettirsinler artık
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,199
     Alıntı Originally Posted by broker_77 Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra bu civarlarda devam eder. Tekrar çıkması zor gibi gözüküyor. YTD
    Zaten bu tarz hareketleri devamlı yapar...sanırım bu hareketlerde onlardan birisi...3-4 arası hareket bunda gayet normal...çünkü bildim bileli yapıyor belirli rakamlarda.ytd.

7. beyaz üstünde 3-5 gün kalmalı.

yukarı doğru olan yeşile dikkat.hareket çok benzer şimdiki barlarla.
    şimdiki barlar daha yüksekte.
    yani olası harekette zirveyi bile kırabilir.
    ama önemli dirençler desteğe dönünce tabi.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Zaten bu tarz hareketleri devamlı yapar...sanırım bu hareketlerde onlardan birisi...3-4 arası hareket bunda gayet normal...çünkü bildim bileli yapıyor belirli rakamlarda.ytd.
    gelecek hafta ki kapanış çok önemli. bu sefer çok daha büyük operasyon olabilir.
    hafta sonu aylık bazda çalışma yapacam.

Sayfa 22/152 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •