Sayfa 366/844 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

43 trilyona satılan Eryaman arsasının parası nerede kullanıldı?

2. Guven bey gercekten guzel bır konuya degındınız.bende kurucu olan ortaklardan birinin varisi olarak aynı durumdayım.elimde kalan ki şirket bu doneme kadar ywnılmıyorsan 8 kere bedelsız sermaye artırmasına ragmen elimde olması gereken kurulusta 3000 a hisse ve 687 b tertip hıseenın suan 10.000 hisse adedi olması gerekirken portfoyumde 3.42 adet komik bir hisse oranı var.ne yapıldıgın bilmiyorum ama şirket sermayemizi eritmiş

Alıntı Originally Posted by yakupo Yazıyı Oku
    Guven bey gercekten guzel bır konuya degındınız.bende kurucu olan ortaklardan birinin varisi olarak aynı durumdayım.elimde kalan ki şirket bu doneme kadar ywnılmıyorsan 8 kere bedelsız sermaye artırmasına ragmen elimde olması gereken kurulusta 3000 a hisse ve 687 b tertip hıseenın suan 10.000 hisse adedi olması gerekirken portfoyumde 3.42 adet komik bir hisse oranı var.ne yapıldıgın bilmiyorum ama şirket sermayemizi eritmiş
    Sizin durumunuz farklı demiştim geçen , siz mutlaka hukuki süreç içerisinde hakkınızı arayabilecekmisiniz onu araştırın . Eğer öyle bir hakkınız varsa iyi bir avukat ile hakkınızı yedirmeyin . Size kesin olur demiyorum sadece kişisel fikrimi söylüyorum. Kendi kararınızı kendiniz verin mutlaka!

43 trilyon nerde deeppark hocam satılan arsanın parası?

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    43 trilyon nerde deeppark hocam satılan arsanın parası?
    merak etme bir yere kaybolmaz muhtemelen yatirim amacli kullanilmistir 50 yillik halka acik bir sirketde kayit disi hic bir sey yapilamaz gunden gune cirosunu ve buyumesini arttirmis istirakleri kar yapmaya baslamis 2.7 m sermaye ile kurulmus bugun 166 m ozsermayeye ulasmis sirket gayet basarili yonetiliyor temettu de bonkor olmak yerine buyumus 1968den bugune o kadar kriz gormus ama halen varliligini surdurmekte stoklari son 5 yilda 3 kat artmis sabir etmek lazim bist 50 bist 100 deki bir cok sirketden iyi durumda

6. Hisseye yeni alicilar gelmeye basladi ama asil alicilarin dikkatini daha cekmeyi basaramadi ilerki gunlerde dikkat cekmeye baslar o zaman dolacak buralar

7. Stoklarını arttıracağına satmaya çalışsa daha iyi.Büyüme için dedijlerine katılıyorum o zaman bu zamana ayakta kalmak ve sürekli ileri gitmek çok zor.Yeni alıcı işi ise bence şüpheli ky yerine büyğk ve güçlü ve agrasif tabi uzun vadeli alıcılar gelirse daha güzel olur.

8. Stoklar herzaman onemlidir dusuk maliyetli hazir urun daha ne olsun enflasyon alip basini gidiyor hammadde yi donusturup stok mal yapmissa 240 m lik stok bir anda 300 m e donusebilir

Sayfa 366/844 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •