Bilgi bilgidir..
Kurulumu en az 3 ay sürecek bişi imiş demek..
Kurulacak mı onu anlama şansımız da sıfır..
REİS kurduk demişse kurmuşuzdur..Meselaaaa..
O açıdan şey ettim..
Yoksa dolar tahminlerini bende pek iplemiyorum..
Mert de seçim iptal dedi..
Dediği çıktı
Doların fiyatını vade ile bilene ben pek rastlamadım zaten
IIF'den Robin Brooks şöyle demiş: "Türkiye için zorluk, düşük faiz oranları ve kredi genişlemesi yoluyla yüksek büyümenin istikrarlı bir Lira ile uyumsuz olabileceğidir, çünkü güçlü büyüme cari açığı genişletir ve daha fazla dış finansman gerektirir. Küresel sermaye piyasaları, büyük cari açık ile büyümeyi finanse etmek istemiyor."
https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...99416856535050
https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...47493947994113
Küresel finansın Politbüro'sunun dediğini tercüme edersek, şöyle oluyor: "Borçlanma kapasitenizin sınırına geldiniz. Bundan sonra büyüme yok, sürekli borç ödeyeceksiniz!"
Böylece Yeni Osmanlı olduğumuz resmen onaylandı! Osmanlı'nın yıkılışı kıssasından hangi hisseyi almışız, merak ediyorum?
Şöyle söyleyeyim Sn. gund.
Dolar tahmini yapan adam zaten ne ekonomisttir ne iktisatçı.
Birçok dinamik var.
Kimse ne olacağını tam olarak kestiremez.
Bir atarsın dersin 5.40'lar görülecek tutar.
Bir daha atarsın 7'ler görülecek tutmaz ııı mııı konuşursun.
Yok efendim hükümet müdahale ediyormuş da swapmış da o imiş de bu imiş de.
Yeşilada madem 5.40'ı tahmin ettin bunda da bütün olasılıkları göz önünde bulundurup tahmin yapacaksın.
O yüzden haz etmiyorum hepsi prim peşinde videom o kadar izlensin de para kaldırayım tutumundalar.
Piyasalarımız da çalkantılı olunca gırla türedi bu adamlardan.
S400 hususunda, her gün ayrı bir açıklama...
Füzeler diklenince inanırım artık geldiklerine![]()
25 Temmuz ' da faiz indirimi oldu diyelim. 20-30 krş sert yükseliş olsa bile bunu devamı gelmez ve MB ' nın baskısı olduğu sürece yükseliş sınırlı olacaktır. Bugün olduğu gibi. Seçim sonrası yok dolar uçacak , kaçacak , 7-8 TL olacak furyası ediyordu . Ne oldu ?
Yer İmleri