Meksa. Anlaşılan halka arzı yeni yapıyor
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa. Anlaşılan halka arzı yeni yapıyor
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence hiç bir küçük yatırımcı bulaşmasın giren dayağı yiyor gidiyor..kendi kendilerine oynasınlar dursunlar.ytd
Pala kötü niyetli çıktı , bu hafta küçük yatırımcı bence şikayetlere başlar spk,bist,cimer falan dolar taşar, bu nedir yaw bu kadar da olmaz ki...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
izleyen sayısı git gide artıyor bir şeyler oldu
ilk gün 27 düştü geri geliyor dedim 60 kadar çıktı aldım alış o
yapamadıkları arzı şu anda yapıyorlar tahminim 17 kurum 1 bin kusur ky ye almış görünüyor
ne biliyim yarısını satamadı kendi çevresi aldı
zaten açıklamada ilk defa borsayla uğraşmayan kişiler aldı dediler
kimmiş bu ilk defa yatırımcı olanlar
adamlar ağzı ile dedi bende kek gibi düştüm ilk defa yatırımcı olanlar daha önce hiç hisse almayanlar
jeton düşmedi daha yeni aklıma geldi
Derlüks Deri Yönetim Kurulu Danışmanı Selçuk Arslan gong töreninden sonra Borsa Gündem'e açıklamalarda bulundu. Arslan, "Bir sene yoğun olarak çalıştık. Bu yoğunlukta karşımıza kurumsallık anlamında çeşitli engellerde çıktı. Ama hepsini bir bir aştık. Sağ olsun SPK ve Borsa İstanbul bize çok yol gösterici oldular. Geldiğimiz sonuçtan oldukça memnunuz. Talep toplamada 2 kat talep geldi ve bunu bekliyorduk. Bu arada yatırımcı sayısı açısından rekor kırmışız. 1594 kişiden ayrı hesap talebi ve 1173 kişiden ayrıca almış. Hatta daha önce borsada hiç işlem yapmamış yeni yatırımcılar da geldi. Bu da çok hoşumuza gitti. Bundan sonra eski, yeni ortaklarımıza karşı daha adil, daha şeffaf ve daha çok sorumlu olacağız. Son olarak da Allah hiçbirimizi utandırmasın diyorum" dedi.
daha önce borsada işlem yapmamış diyor
şöyle dese matrix şifreleri bizde halka arza devam edeceğiz dese anlarım![]()
halka arz büyüklüğü 30 milyona yakın bir işe de girerken
yada alırken iyi analiz etmeliydim
bu zamanki piyasa şartlarında
şu şark kurnazı kafayı söküp atamıyorum portföy eksi 2 bine doğru giderken
aklım başıma geliyor
Yer İmleri