Ünlü maymuna çevirdi tahtayı izlemeye devam ediyoruz sanki başka çarem varmış gibi...
Ünlü maymuna çevirdi tahtayı izlemeye devam ediyoruz sanki başka çarem varmış gibi...
teknik falına göre hissede alım yaptık 1i51 altı olmazssa 1,82 göz kırparmı acaba ?
ytd deli saçmasıdır
Nasıl da teknğe uyuyor degilmi, düşerken de böyle uydirmuş muydu köpekleri
Sn. tornacı teknik çalışıyor bak 1.50 geldi nerdeyse, yaaa birde yüce 2000 arkadaş vardı ya o da maalesef sıkıntılı, herkes gibi.. psikoloji demek istedim.. Sanki 1.61 geçmeden bu iş olmuyacak. Teknik nasıl çalışıyor.. düşecekse düşüyor, çıkacaksada çıkmıyor. Ulan robot burayı okuyor bu yapay zeka..
Sn. Teksas korkutup mal toplamak mı dediniz ben kabul etmiyorum, istese siler süpürür, para çok tirede..Pirede.
ytd.
Slm sayın akrep...
Geçen sene de teknik falına göre bu civarlardayken 1.49 ve Üstü görüp 1.71 1.81 1.97 ve 2.54 gösterdiler...bu senede kendi yaptıkları olumsuz haberde ise 2.71 gösterip 1.32 göstermeleri rezilliktir bence.... olumsuzlukta çok hızlı düşüyor iyi piyasa haberinde ise kaplumbağa bile bundan iyidir.... bunun sebebi de korkutmacayla mal toplamak derdinde olan Üçkağıtçılar mal kaptırmiş olup saçma sapan İşlemlere devam etmekteler bence......
Yakında çıkacak geçen senenin hareketi gibi bence fakat bu yaptıkları hiç unutulmayacak bu saçmalıklar Hiç unutulmayacak, Çok saçma hareket bunlar güldür güldür,mondi ve çakalları Show...😂😂
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
Saygılar....
Kader ortagm ya biz bu hisseye ne die bulastk bilmiomki otur yurtta aç bi dlc takıl dimi ne bakıosun borsaya fln ne uurasıon iddaa oynudm dedim bu kumar bunu bırak borsada şirketlr var kar zarar açıklıolar tahmn diil daa net şeler var ddm yanılmışm bu bni daa pis bataga çekti cok kotu oldu cok .artk dusse dusse yok olsa neyliim ztn gtti parann cogu
Baglamslar robota geberttler hisseyi ne kotuluk pesindelerse yapsnlar yeter bian önce bitsin ya kar etmeyi gectm paramı geri aliim yeter.
Yer İmleri