Sayfa 169/466 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Şu hikayeni bir ara anlatsana...Borsaya ilk giriş ve Tire hissesi? Seçim kriterin ne oldu?
    Entrika abim nasılsn? Abim çok kolay oldu valla poşet yasası sorası kartn kese ve bez ürünlern satşları kesn artar die düşündm ztn bi süredr borsa aklmdaydı ama hic haberlerle yatırım yapcak sektorleri esleyemiodum kafamda işte bu yasa çıkınca dedim tmm karton kutucular uçar onlarn arasndada hem ucuz olsn hem güvenilir olsun die baktm neticede babamn izinde vermesi lazmdı, işte hisse 2.05ti ben aldıımda yabancı firmann sahibi olması bi de başka ülkde de üretimlernin olması bana güven verdi .bilmiodm bu sahip şirket serefsizms bn aldm bi vurdu kafasına bi daa satamadm abi okul parası sonuçta hisse çok düştü

Öle iste burdayz mecbur

2.  Alıntı Originally Posted by Yüce2000 Yazıyı Oku
    Entrika abim nasılsn? Abim çok kolay oldu valla poşet yasası sorası kartn kese ve bez ürünlern satşları kesn artar die düşündm ztn bi süredr borsa aklmdaydı ama hic haberlerle yatırım yapcak sektorleri esleyemiodum kafamda işte bu yasa çıkınca dedim tmm karton kutucular uçar onlarn arasndada hem ucuz olsn hem güvenilir olsun die baktm neticede babamn izinde vermesi lazmdı, işte hisse 2.05ti ben aldıımda yabancı firmann sahibi olması bi de başka ülkde de üretimlernin olması bana güven verdi .bilmiodm bu sahip şirket serefsizms bn aldm bi vurdu kafasına bi daa satamadm abi okul parası sonuçta hisse çok düştü

Öle iste burdayz mecbur
    Birazda AYEN'i takip et bakalım...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Ünlü 490 bin almis delta satmiş,

4. Ünlü almış Delta satmış kimin neyi alıp sattığı bu tahtada çok bişey ifade etmiyor genel olarak piyasamız güven vermiyor arkadaş.BÜTÜN PROBLEM BU ÖNCE PİYASA LAR YABANCIYA GÜVEN VERSİN ONDAN SONRA KİMİN NEYDEN ALIP SATTIĞINI BURADA TARTIŞALIM YABANCILAR RESMEN tÜRK BORSASINDAN ÖZELLİKLE SON BİRKAÇ AYDIR DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE ÇIKIYOR BUDA BENİ OLDUKÇA ENDİŞELENDİRİYOR.

5. Kapanış tahminî yapalım mı ilk atan ben olucam
    1.46🤔

6.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Kapanış tahminî yapalım mı ilk atan ben olucam
    1.46🤔
    polyannacılık oynayalım.
    Benden 1.57[emoji3]

Piyasalar çok iyiyken ne s400 ne herhangi bir problem yokken ve Yabancılar Borsadaiken mondiTire sanki çok İyiydi de şu an yabancılar satıyor diye düşüyor denmesi,bence alakası yoktur....saçma sapan fiyatlama var bu tahtada anlayın artıkk....!!!!
    Borsanın en düşük tarihlerinde bile bu fiyatların üstündeydi Tire...bazı arkadaşları anlamak çok zor burda....
    Kendileri çalıyorlar kendileri oynuyorlar tahtada....
    Peki mondi niye yıllardır topluyor oda yabancı...
    Şu an niye toplamıyor derseniz eğer düşünceme göre çünkü bunlar kendi aralarında topu çeviriyorlar kimin malını alacak kendi adamların malınımı alacak zaten onların hesabında olacak günü geldiğinde tabiki....
    Yüksekten verdikleri lotların Derdine düşmüşler bunlar böyle acemilikle daha çok mal kaptırırlar baskı daha da uzar uzar uzar gider böylelikle...

Kimse alınmasın kimse kırılmasın şahsi düşüncelerim olup...

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!

8. Kaptırdığı malları aldıysa gider.

ytd.

Sayfa 169/466 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •