Sayin Bahmet,yazdiklariniza katilmamak mumkun degil.Soke yi satmaya kalkmak,belkide piyasaya ayar vermek,hisse fiyatina mudahale etmek amaclidir.Ben sahsen satmak istediklerini dusunmuyorum.Bu acidanda bakmak gerekir seklinde dusunuyorum.
Bu gune kadar atilan yanlis adimlarin tekrarlanmamasini dileyelim.Yonetimin gecmisi hatalarla dolu fakat bundan sonra Belkide her sey cok guzel olacak.y.t.d
Son düzenleme : OZDEMIR1; 10-07-2019 saat: 14:18.
Patron adına düşünmek realiteden uzaklaşmak olur..."Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz" Mal ortada en son 1,5 ye basarak mal almak istediler(belki yeteri kadar mal döküldü) sonrada bir haberle eski yerlerine döndü....Şirketin fiyat grafiği nasıl yönetildiğini en iyi şekilde anlatıyor....
Kısaca "Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz" ...
Kağıtla ilgilenen veya yatırım yapmış arkadaşlar umarım beklentilerinizi karşılayacak olaylar olur ve ben de dahil herkes mutlu olur![]()
Dogru soze ne hacet.....ama burada dogrulari dillendirenleri sevmezler.
Bir kulp takmak adet olmus. Patron ve ovuculeri herseyi bilir....biz diger
yatirimcilar hic birsey bilmeyiz....
Biz yanildik demek sorunu cozmuyor.
Bu vebal onlari adam etmez.....
Ne ego bu kardesim....herseyi ben bilirim edasi...bir gizem dir gidiyor.
Patronun kanindakini biz nereden bilelim.....biz icratini ve olan biteni degerlendiriyoruz.
Yazik.....Basiretsiz imtiyazlilar....
Sektorum adina utanc kaynagi bunlar. Yatirimci birakmadilar.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin heval bahsi gecen yeni teknikciler mi birseyler yapiyorlar?
Bu hissede temel batiyoruz diyor....
1.50 tl ye basan bedelli yapilmayacagini ve bu satis haberini bilen olmali.....
Dusunuyorum da dogru adres patron dan baskasi olmaz diyorum. Velevki baskasi aksiyonsuz olmaz....yeni bir
ky kiyimi olmaktan kurtulamaz.
Patron ya bu isi kendi icin yapiyor....
yada birilerinin keyfine gore sogan dograyiveriyor. Capsiz adamlar.
Niyet neyse akibet o oluyor.
Saygilar.
Sayin OZDEMIR1 tam 68 hafta ...... gün degil..... dipsiz kuyu gibi hisse assagi kayarken bende diyordumki yuh yaw hergun hergun boyle olurmu. Simdi piyasalar biraz durgunda gunde birkez olsun anayim diyorum iyiegitimli patronlarimizi....
Bazende spontene boyle arka arkaya yazmak zorunda kaliyoruz...
Yani ... aslinda icimden gelen 7/24 kulaklarni cinlatmak.Darilmaca yok yani.
Saygilar.
Yer İmleri