Originally Posted by
Kyno
Pazarlamacilari bu seferde tebrik etmek lazim....gorevlerini herzamanki gibi layikiyla yerine getirdiler. Geriden tabelaya bile girdik.
Artik hepberaber yazliga yuzmeye gidebilirsiniz.....cok calistiniz ya.
imtiyazli mirasyediler gezin tozun iþ dunyasi sizin neyinize.....
LG-D802 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende soruyorum aylardýr olumsuzluk pompaladýðýnýzda satýlan mallar ne oldu?Bsoke topiðinde en son yazdýðýnýz gibi satýþ süreci olumlu sonuçlanýrsa geçmiþ yazýlarýnýz içinde bir kez daha pardon dermisiniz?Ne gerek vardý bu kadar büyük laflar etmeye.Þimdi egosu olan benim öyle mi?Bana hiç sormayýn bu sefer ben hiçbir þekilde ihtimalli bir yazý dahi yazmadým yazmýcam da.
Labbro ya hocaya 2 kelime etmeyen birinin bize biþey demeye hiç hakký yok.Labbro ile mesajlarýn çoðunun silindiði bir kapýþmamýz oldu o günü bilen ne demek istediðimi bilir.Bir daha da o günleri mum ýþýðýnda arayacaksýnýz.
Burada moda oldu; bugün benden hem günaydýn hem de herkese iyi geceler.Özellikle ayakta uyurken çok uyanýk olduðunu zannedenlere...
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri