Arama sonucu : 6821 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dün akşamda BISTi ilgilendiren haberler var.

En önemlisi, hoşuma giden hatun Özlem, dün gece yine bluumberg deydi. Bir deri bir kemik hala. Ne olduda öyle oldu bilemiyorum. Yanında geçen günkü narin adam ile karşısında her geçen gün dahada yağlanan oturum yöneticisi vardı.
    Adamın mesleğinde çok başarılı olduğunu söylemiştim, bence gelmiş geçmiş en iyi oturum yöneticisi ama Özlem hanımın yemeklerini yemeyi bırakmalı. Günahtır yaw.
    Narin adamda daha yeni bi şeyleri çalmışta arkasında saklıyormuş gibi, utangaç ve heyecanlıydı. Özlem hanıma karşı epey bi erkeklik tasladı. Geçen gün ısırgan yarma ile programa katılmışken, sinmişti, sesi soluğu çıkmıyordu. Kadını görünce dişime göre deyip biraz kabalaştı. Abicim o kadını koruyanlar var, yedirmezleeer.

FED başganı faiz indirecez sinyaline devam etmiş hatta zorlarsanız "yetmez parada dağıtırız" anlamına gelebilecek şeyler söylemiş. "Fed büyümeyi desteklemek için harekete geçecek"

trump gözyaşları içinde tayyip e çok ayıp ettik konuşmaları yapmış. Yada tivit atmışta olabilir. f35 gelmeyecek, caatsada en düşük yaptırımlar yada yaptırımlar trump ın yetkisi doğrultusunda ertelenecek zamanlada tamamen gündemden kalkacak.

Eğer herkes böyle anladı ise, BIST in bugün, yarın 100 ü kolay devirmesi lazım.

Herkes böyle anlamamışki USD de aşağı gıpırdama yok. BIST de, düşecem der gibi hafif artı açtı...

Biraz haber okuyayımda, herkes nasıl anlamış onu inceleyeyim.
    Son düzenleme : alicemal; 17-07-2019 saat: 11:00.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •