Sayfa 586/1000 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Hocam yeni benjo mallanacaklar için
    400 500bps de çok agresif yükseliş olmasa bile %2 3 ekmek verir bence
    peki herkes bu parlak düşünceye kapılırsa ne olur ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    peki herkes bu parlak düşünceye kapılırsa ne olur ?
    Ytd elbette
    Tavsiye değil ne istiyorsaniz onu alın

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eee adam bankaci birakalim da okadar olsun
    Ama hayirsiz bankaci
    Birsey isteriz diye kendini kimyager tanitiyor������
    kimyager olsa ne işi var altında cip ile beş yıldızlı bodrum otellerinde bir de hayaller maxx ben merak edip fiyatına bile bakmadım bunca zaman

4.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Ytd elbette
    Tavsiye değil ne istiyorsaniz onu alın
    yok yok ben ikna oldum. bişey olursa sizden bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Hocam yeni benjo mallanacaklar için
    400 500bps de çok agresif yükseliş olmasa bile %2 3 ekmek verir bence
    mehmet bey in yakınlarında insider mı var yoksa? açıklama yapacaksa full girelim bu aralar yok piyasada sanki.

6. MB bitcoin yapacaktı ne oldu o iş ondan mı alsak 2023'e yetişir mi? o zaman da başka bir nane bulur bu gavurlar.

Noor CM Kurumsal İlişkiler Direktörü Mert Yılmaz Bloomberg HT'ye Merkez Bankası'ndan 300 baz puan faiz indirimi beklediğini, böyle bir indirimin de yavaş yavaş fiyatların içine girdiğini belirtti. Yılmaz "Onun üzerinde bir faiz indirimi belki kurda yukarı harekete neden olabilir ama ben bu kadar agresif bir adım atacağını düşünmüyorum. Kurda tekrar yukarı hareketin tetiklenmesi*Tüketici Güveni, enflasyon gibi farklı semptomlar yaratır, dengeli faiz indirim süreci daha olumlu olur" şeklinde konuştu.

Commerzbank Gelişen Piyasalar Kıdemli Ekonomisti Tatha Ghose Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan bu ayki toplantıda 100 - 150 baz puan faiz indirimi beklediklerini bildirdi.

Morgan Stanley ise Merkez Bankası'ndan bu ay 250 baz puan faiz indirimi bekliyor..

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Ilk girdigim kagit myzyo.. mustafa yilmaz yatirim ortakligi.pis vurgun yapmıştım . Tahta kapandi ama yok boyle bi sirket suan
    Dnzyo vardı ondan önce Fenerin halka arz edilme süreci kağıt 1 tl altından 20 tl'ye gitti tavanı hiç çözmeden 5 tl den yakalayıp 15 tl den satmıştım.Sonra dediginiz gibi myzyo gdkyo bumyo hepsinin yukselisinde yer aldım.Bfren ve kartn aynı şekilde..tavan tavan iki üç hafta gittikleri zamanlar.

Sayfa 586/1000 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •