MB bitcoin yapacaktı ne oldu o işondan mı alsak 2023'e yetişir mi? o zaman da başka bir nane bulur bu gavurlar.
Noor CM Kurumsal İlişkiler Direktörü Mert Yılmaz Bloomberg HT'ye Merkez Bankası'ndan 300 baz puan faiz indirimi beklediğini, böyle bir indirimin de yavaş yavaş fiyatların içine girdiğini belirtti. Yılmaz "Onun üzerinde bir faiz indirimi belki kurda yukarı harekete neden olabilir ama ben bu kadar agresif bir adım atacağını düşünmüyorum. Kurda tekrar yukarı hareketin tetiklenmesi*Tüketici Güveni, enflasyon gibi farklı semptomlar yaratır, dengeli faiz indirim süreci daha olumlu olur" şeklinde konuştu.
Commerzbank Gelişen Piyasalar Kıdemli Ekonomisti Tatha Ghose Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan bu ayki toplantıda 100 - 150 baz puan faiz indirimi beklediklerini bildirdi.
Morgan Stanley ise Merkez Bankası'ndan bu ay 250 baz puan faiz indirimi bekliyor..
Dnzyo vardı ondan önce Fenerin halka arz edilme süreci kağıt 1 tl altından 20 tl'ye gitti tavanı hiç çözmeden 5 tl den yakalayıp 15 tl den satmıştım.Sonra dediginiz gibi myzyo gdkyo bumyo hepsinin yukselisinde yer aldım.Bfren ve kartn aynı şekilde..tavan tavan iki üç hafta gittikleri zamanlar.
Yer İmleri