Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
eyvallah dostum hazır gelmişken bir teknik baksan ne güzel olur bilmukabele
endeks düşüşlerinde bağfas çok da aşırı düşmedi kendince kendini soğutarak bir çeşit düzeltmesini tamamlamaya çalıştı...bu aralar bankalar eşliğinde endeks yükseliyor...bankalardan sonra teknoloji ve sanayii şirketlerine alışlar gelecektir..

bağfas bu yılın ikinci çeyreğinde dövizin sadece %3 çıkması ile finansal yönden ilk çeyrekten daha az etkilenecektir...ilk çeyrekte döviz %6 çıkmış idi...üçüncü çeyreklerde ise döviz düşüş eğilimindedir...yüklü döviz borcu olan bağfas bu döviz düşüşünden kar yazacaktır...

yalnız bağfas geçmişte en iyi ciroyu ve karı ilk çeyrekte yapıyordu....artık ikinci çeyrekteki satışları nasıldır bilmiyorum..ama elinde dürbünü olan bir dostumuz ikinci çeyrekte de satışların iyi olduğunu söylüyordu...artık ne kadar iyi olabilir bilemiyorum...ama her halükarda geçen yılın aynı çeyreğinden çok daha iyi olacaktır...

dediğim gibi döviz borcunun olması son iki üç yılda dezavantaj iken bu çeyrekten sonra ise avantaj olacaktır..tabi gönül isterdi ki hiç borcu olmasın ve hisse buralara düşmesin...ama bu kötü günleri de görmemiş olsaydı bağfası da bu fiyatlarda bulmak mümkün değildi...