-
Sayin borsavizyon muhatapiniz ben olmamama ragmen ....birileri gibi yazip yazip silecekmisiniz diye bekledim .....uyarmak adina yazdim.
Hatirladigim kadariyla...maymun kelimesi hatirlatti.... birara yine hirslanmis bircok laf harcamistiniz.
Sonuctada deyim yerindeyse kuyrugunuzu kistirip gitmistiniz....
Demem o ki it iziyle at izinin karistigi
hissede biz hala beklemedeyiz.
Patronun saldim cayira modu degismedikce ky by farketmez burada yem olmaya devam eder.
Yorumlari kisisellestirmeyin derim....
yatirimcilar olarak ayni taraftayiz.
Sorun basiretsiz patronlardir. Biz elestirimizi GK dada yaptik.....burada
ve her yerdede yapmaya devam ederiz. Zaten cok gerekte yok piyasa bunlarin notunu vermis.
Buradaki ovuculerinde degerlemesini siz yapin derim....adamin maliyeti bizim maliyetimizin iki kati .....1.50 -2.60 yetmedimi diyor. Yetmedi...
Valorsuz maliyet 4 e yakin...yazdik zaten. Malum kisiler her dalgadan paylarini aldiklari icin....yeni yatirimci ve algi yaratmak gorevleri olmus.
Ayrica sizdede bir ego olusmus....
Bize birsey gostermenize ve ispat etmenize gerek yok....hickimsenin elini tutan yok....hersey herkesin gözü önünde ceyran ediyor.
Fiyatin bize uydugu gun size bir goz kirparim dunku aldim dediginiz kadar daha alisi bir basamaga yazarsiniz ben kendi malimi soz tek kalemde veririm....yatirimci satista serbest zaten ne zaman cani isterse satar....
Biraz uzun oldu ama ....
“sen ne soylersen soyle herkes anlamak istedigini anlar”
Mecburen uzattik.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri