|
|
2,28 TL. geçilemeyince, son yarım saatte, günübirlikçiler satışa geçip, hisseyi 2,15 TL. ye kadar düşürdüler herhalde. Benim yorumum bu. Sonuç olarak 2,34 TL. lerde satmayan benim gibiler için, bugünün sonu kötü bitti...... Bu , bardağın boş tarafı. Dolu tarafına bakarsak ,borsa düşmesine rağmen,hissemiz ,önceki 2,02 TL. fiyattan ,bu gün 2,15 TL. ye yükselmiş bulunuyor. %6,44 lük bir yükseliş yaşadık......Yarın ne olur, bunu bilemem. Zaten , bilsem ,bugün 2,34 den satıp,kapanışta 2,16 lardan yerine koyardım.
Klasik Lidfa hareketleri,yarın az yukarı yapar sonra basar.Yatırım tavsiyesi değildir...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah seansını da , 2 Kuruş artışla 2,17 den kapattık. Bakalım ,öğleden sonraki seansta spekler neler yapacaklar. Fiyatı ,hala çok hesaplı. Ben , cin şişeden çıktı , artık hisse yerinde durmaz diye düşünüyorum.
Son düzenleme : By Akıl; 23-07-2019 saat: 13:29.
Lidfa bir zamanların favorisi hissemdi 1.70 aldım 2.50 sattım seviniyordum 7 lira oldu şimdi afyok lidfa can ben geldim deli dumrul tanıyacaksın beni halk izle spk amca
|
|
Faiz indirimi kar artılı saglayacak ve 12 adet ofis projen halen bilancoda degerlemeye girmedi bu ve bunun gibi daha nice olaylar lidfa can parayı bulan lidyalılar
Yer İmleri