Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn admustafa,
    Belki üst noktanın altında yine yönetim gideri yaparak uygulamada da düşüş yaşatacaklar.
    Yani eskiden %1 küsür ken uygulama %0,5 idi. Şimdi yönetim ücreti yıllık %0,657 iken uygulanan da yıllık %0,457 olamaz mı?
    Olabiliyor sanırım fakat FIL şuan en düşük yönetim ücretli PPF diye biliyorum. O yüzden 0.657 altına düşmeyecektir diye tahmin ediyorum.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Olabiliyor sanırım fakat FIL şuan en düşük yönetim ücretli PPF diye biliyorum. O yüzden 0.657 altına düşmeyecektir diye tahmin ediyorum.
    Filindiblenks😃😃😃😃

Ustad ben garanti uzerinden fil aliyordum
    Yarin kiraza tasiyacagim oradan fil alacagim
    Anlik dolar reaksiyonuna karsi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Filindiblenks😃😃😃😃

Ustad ben garanti uzerinden fil aliyordum
    Yarin kiraza tasiyacagim oradan fil alacagim
    Anlik dolar reaksiyonuna karsi
    Siz Nkolay'da tutup
    Dolar yada gramıda TFX'ten alacaktınız
    Durumunuza uyan en gerekli 2 hesap yok sizde

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Siz Nkolay'da tutup
    Dolar yada gramıda TFX'ten alacaktınız
    Durumunuza uyan en gerekli 2 hesap yok sizde
    Ustad siz en iyisini yaptiniz
    Dediginiz gibi nzora gecmedigime pismanim acikcasi ama diger basliga da yazdim

Bankalar cok hizli ve acimasiz tepki verdi
    Bu kisa vadede dolarize olmaya sebep olacak gibi...

Bence bankalarin asil simdi yuksek faiz vermesi gerekir gibi...gecen sene eylul ayindaki durumun aynisi...o zamanda 19 ile 20 di mevduatlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku

Bence bankalarin asil simdi yuksek faiz vermesi gerekir gibi...gecen sene eylul ayindaki durumun aynisi...o zamanda 19 ile 20 di mevduatlar...
    Dünyada doların zayıf gitmesi en büyük şans bugün için
    FED faiz indirirse dolarda bekleyende zarar edecek
    O yüzden faiz indirimleri daha kolay oluyor

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku

Dolar almak isteyen için taşıma maliyeti de düşmüş oldu. Daha önce mevduat başabaş noktası için 23-24 faizle hesaplıyordunuz. Şimdi 19-20'leri baz alacaksınız

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dolar almak isteyen için taşıma maliyeti de düşmüş oldu. Daha önce mevduat başabaş noktası için 23-24 faizle hesaplıyordunuz. Şimdi 19-20'leri baz alacaksınız
    Kambiyo var, o yuzden gram daha mantikli gibi

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    üstelik 19-20 ler net değil dolar için de %3 usd faizi mevcut,dolarda volatilite çok arttı az önce bile 5.705 ten 5.685 ardından 5.71 oldu 3-5 dakika içinde doların önü açık fedden gelse gelse bir 0.25 indirim gelir onu da sağır sultan bile fiyatladı bence,eylül ayında 625 baz faiz artınca dolar neredeyse hiç gerilememişti herkes şaşkın boşa mı faiz artırıldı dedi ardından 5.95 lere kadar geldi sonra rahip serbest kalınca 5.15 lere kadar geldik,şimdi de aynısı oluyor anlık değil en az 1 aylık sürece bakmak lazım,üstelik diğer toplantılarda da indirim beklentisi yüksek çok ama çok rahat risk alınır dolar 5.61 altı bence bitmiştir,yakında 6 liraların üstünde oluruz diye düşünüyorum.

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •