sürekli uyarıyoruz..
hatta uyarmaktan öteye gidiyoruz.. korkutuyoruz..
iki banka vardır.. biri kırmızılıdır, bi de onun kankası yeşilli banka..
bunları gördünmü yolunu değiştir, onun bulunduğu sokağa bile girme..
sen onların önünden geçmeye devam edersen..
binlerce insan daha işsiz kalacak..
bu arada seni de tokatlayacaklar he,
bu bankalarla çalışmaktan, Allah düşmanımı korusun...
ytd.
syg,
Açılış: 5.6701
Az evvel orta olcekli bir sirketin cfosu ile yemek yedim...
Haberler soyle:
Ticari kredi faizleri bir cok bankada 19,90% a kadar inmis..
Bu hafta QNB 19.00% ile kredi kullandirtmis..
Tasit ve konut kredilerinde Akbank 1.49% ile kullandiriyormus.
Onumuzdeki donem yine betona ve arabaya saldiri olabilir mi acaba?
Olsa da ben de evimi caksam gitsem.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Abi burunlarından da kıl aldırmıyorlar ki..marz fazla talep az üstüne zam filan yapmaya çalışıyorlar. Müteahhit e yine inan laf etmiyorum sonuçta hesap kitap belli ama ama arsa sahiplerinin kazancı bence fahiş ve yüzdeleri düşmezse ne faiz indirimi ne teşvikle satılacak daireler. Çarpanlar çok uçuk 2000 tl kirası olan eve 1m istiyorlar kim çıkartıp verir?
İNG bank'ın semtimdeki şubesine hesap cüzdanı almak için gittim,tamamen yenilenmişti.Bir tarafda şık bir oturma grubu ve sehpa ,kahve makinaları,kurabiye tabakları,dergiler,bir köşede önlerinde i-pad olan yüksek tabureye oturmuş, büyükçe yüksek ayaklı bir masada oturan 2 MT (MT ararken onları müşteri zannettim),çok ilginç bir dekorasyon,gişe-vezne vs. göremedim.MT yazıcıdan çıktı almak için arka tarafa gitti,önünde ne kalem ne kağıt ,çok sadeleştirilmişti. AMMA ben o şubenin dönüşümden önceki halinide biliyorum çok ama çok daha fazla çalışan vardı.Klasik bir şube idi.Muhtemelen bu iyi eğitimli ,genç arkadaşlarda dijital dönüşüme kurban gitti.Çok üzücü.
Yer İmleri