Sayfa 69/299 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2385 madde; 545 - 552 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

1.  Alıntı Originally Posted by creed345 Yazıyı Oku
    şu an bedellisine giren herkes aptal maalesef

Maalesef ki 1 yıldır satan 2 yıldır alandan daha karlı
    Bedelliye giren herkes aptal mı ??
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

Ağzı olan konuşur

3. Milletin eski yazilarini okudugundan vs bahsetmistin. Don bir oku benim de yazilarimi . Yukselmesinden ben de kazaniyorum. Ama ne inanc ne guven birakmadi.
    14 ten aldim ben hisseyi, sizin guvendiginiz inandiginiz seylere guvenerek, inanarak. Sonuc ortada. Ben aptalim . Siz akillilar istediginiz hamleyle zengin olabilirsiniz. Ben bundan sonra bist30 disina cikmayacagim. Isterse 5 misli kazanci kacirayim. En azindan akil sagligimi korurum. Herkese bol kazanclar

4.  Alıntı Originally Posted by creed345 Yazıyı Oku
    Milletin eski yazilarini okudugundan vs bahsetmistin. Don bir oku benim de yazilarimi . Yukselmesinden ben de kazaniyorum. Ama ne inanc ne guven birakmadi.
    14 ten aldim ben hisseyi, sizin guvendiginiz inandiginiz seylere guvenerek, inanarak. Sonuc ortada. Ben aptalim . Siz akillilar istediginiz hamleyle zengin olabilirsiniz. Ben bundan sonra bist30 disina cikmayacagim. Isterse 5 misli kazanci kacirayim. En azindan akil sagligimi korurum. Herkese bol kazanclar
    aynen bak işte bu bir yatırım stratejisidir ama sen gelip burada kendi dünyanda ki kabullerinle bir sonuç çıkartır ve seninle aynı paralelde hareket etmeyenleri aşağılar ve en hafif tabiriyle "aptal" yerine koyarsanız olmaz... böyle yaparsanız dönerler size derler şimdi kim aptal diye sorarlar..ytd

5.  Alıntı Originally Posted by trmcleod Yazıyı Oku
    aynen bak işte bu bir yatırım stratejisidir ama sen gelip burada kendi dünyanda ki kabullerinle bir sonuç çıkartır ve seninle aynı paralelde hareket etmeyenleri aşağılar ve en hafif tabiriyle "aptal" yerine koyarsanız olmaz... böyle yaparsanız dönerler size derler şimdi kim aptal diye sorarlar..ytd
    Dostum seninle polemige girmek istemiyorum. Fakat olay senin dedigin gibi katilan aptal katilmayan akilli seklinde gelismedi. Ben gelip kendi stratejimi yazdim. Sen bana o zaman katilan herkes aptal sen akillisin minvalinde yazinca ben de cevap olarak onu yazdim. Yoksa kimsenin almasi satmasi boyle degerlendirilemez. Herkesin kendince bir stratejisi vardir. Burada siz de bana o zaman niye satmiyorsun da kotuluyorsun yazmistiniz. O da benim guvensizligimden oturu yapmis oldugum yorumdu. Umarim anlatabilmisimdir. Buradaki bir cok arkadastan cok daha fazla emek vererek bu topicte zamaninda cok sey yazdim. Su an katmr en iyi haliyle bile bana kaybettigim faiz kazancini anca sunabilecek. Yani bankaya koymusum faiz almisimla katmr i 3 yil tutmusum aldigim kazanc ayni olacak. Ben herkesten cok isterim artmasini. Ancak guvensizligimizi de yazalim ki insanlar bilsinler. Su an degil belki ama fiyatlar 6-8 lere geldiginde (ins daha yukarilari olur) hisse sagda solda pazarlanmaya basladiginda, patron musveddeleri sagda solda roportaj verirken anlasinlar ki tehlike yaklasiyor.

6. inşallah bozmaz

7. helal olsun katmer sana inşallah tavanı bozmaz ve yarında bir tavan tavan yapar gider kimse almadan benim gibi ....
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. Bozdu
    Sağlam verdiler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 69/299 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz