Sayfa 73/299 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2387 madde; 577 - 584 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

1. Ben yorumumu geçen hafta ve haftasonunda yaptım... Bilen bilir... Bundan sonrası için tahminim ise, şu: 2.çeyrek bilançoya kadar döke döke, silkeleye silkeleye yükselir bence.. çünkü 2.çeyrek bilançonun öneminden bahsetmiştim geçen hafta... Bilançoya kadar çok yükselirse, sonrasında belki "beklenti gerçekleşti" diyen gruplar satışa geçer.. Ama asıl şov 3.çeyrek bilanço öncesinde olacak bence... 3. çeyrekten de bahsetmiştim.. Düzenli okuyanlar bilir...

Düzenli okumayanlar, özellikle geçmiş yazıları okumaya üşenenler de kusura bakmasın.. "Armut piş ağzıma düş" demesinler, eski yazıları okusunlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by True Yazıyı Oku
    Ben yorumumu geçen hafta ve haftasonunda yaptım... Bilen bilir... Bundan sonrası için tahminim ise, şu: 2.çeyrek bilançoya kadar döke döke, silkeleye silkeleye yükselir bence.. çünkü 2.çeyrek bilançonun öneminden bahsetmiştim geçen hafta... Bilançoya kadar çok yükselirse, sonrasında belki "beklenti gerçekleşti" diyen gruplar satışa geçer.. Ama asıl şov 3.çeyrek bilanço öncesinde olacak bence... 3. çeyrekten de bahsetmiştim.. Düzenli okuyanlar bilir...

Düzenli okumayanlar, özellikle geçmiş yazıları okumaya üşenenler de kusura bakmasın.. "Armut piş ağzıma düş" demesinler, eski yazıları okusunlar...
    ben şahidim
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

3. Soguk kanli olun deniz sonu okyonus.....gecmisi bilen bilir...

4. Katmr onu acik senet dussede yukselsede Altinbin olmadan satmayacagim. Altibin oldugunda bile satmayi dusunmuyorum. buyuk hedef Dokuzbin tl dir Yukselecegini gercekten inaniyorum Bedelliden kasaya koymus oldugu tl ler ikici Afrika ile yapilan kendi sermayesi kadar yapilan anlasma insallah her an yeni anlasma haberleride geleblir. Bellentili bir sirket durumuna gelmis durumunda Turk sirketi KATMR Yolun acik etsin en az bir yil burdayim ve huzurluyum

5. esas direnç fibo 0,23 yukarıda çiddi direnç ise 1000 günlük ortalama.kalın yeşil olan.
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Kisa zamanda katmr yukselecek rahat olun 6 lara 7.9 lara gelecek ben rahatim bu senetten korkmuyorum

7. Sayın (namik. yağci) 6 olacak 7.90 olacak diye kesin yazı yazmayın. Suç işliyorsunuz. Yatırım tavsiyelerini yatırım danışmanları yapar. Böyle yazılar yazarak, yok şu olacak, yok bu olacak, düşecek, çıkacak gibi yazılar yazmayalım. Bildiğiniz somut bir bilgi yada belge varsa paylaşalım. K.Y.T.D.

8. tamam
    benim dusuncemdir. Yanilabilirimde haklisiniz.

Sayfa 73/299 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •