Onemli Gunler Banner
Sayfa 177/466 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

  1. #1409
     Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Ortalama yarı yarıya kye ve çakallarda olma ihtimali vardır bence 20 milyon lot civarı büyük küçük yatırımcıda olma ihtimali çok yüksek... Şu anki baskı %10 hissenin peşinde oldukları kanaatindeyim.... piyasa yapıcılığı yapıp hisse toplarsa önü daha çok açılacaktır hissenin... senye %15 e dolaşımını düşürmek isteyebilirler diye düşünmekteyim on senedir yaptığı gibi toplayacaklardır... adamlar inat etmiş... biz de malımıza sahip çıkalım derim nacizane fikrimdir...

    Herkes kendinden sorumlu dur kimse al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!!!
    Gittikçe en inatcilar kalacağı için silkelemedeki dalga boyunun artacağını düşünüyorum. Ek olarak son dönemlerde ya yatırımı tamamladigindan ya da sıkı denetimden dolayı kar gizlenemeyecek boyutlara ulaştı. Geçen yıl olduğu yüksek karlılık devam ederse kağıdın baskılanması daha da zorlaşır. Finansallarin aciklanmasina pek bir zaman kalmadı, 10 güne belli olur ak koyun kara koyun

    ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  2. 31 ülkede 31 fabrika, 31.000 çalışan. Türkiyede 6 fabrika, 2019 en az ciro 1500.000. Adam gibi karı gösterse en az 300.000 araştırıp yorumlamalarım. Fabrikalar tıkır tıkır, üretim hatasız ve 10 numara, şirketler çok iyi yönetiliyor, İşveren için bişey diyemem, biraz pinti, spek varmı, bence yok. Sahip, ben yiyeceğim speğe yedirmem diyor.

    Sonuç olarak ne kadar baskılanırsa baskılansın örnekleri mevcut 1. 2..3.4. veya 5. blançoda gider, haber gelir gider, temettü haberi ile gider, karlı kağıt her zaman gider.. Bu kağıtta gidecek göreceksiniz, Örnek bist. te çok.

    Şahsım adına bekliyorum. Rakam vermiyorum, o bende saklı .. 2-3-4-5.. artık kafam nerde eserse duruma göre satarım. Çünkü 2 Tl. aldım . şimdi 2.00 TL. gitse satmam. Zaten seve seve buralara gelir. Gelmezsede canı sağolsun.Çünkü Reel olarak zarardayım. Benim az lotum olduğu için beklerim. Çünkü sermaye yapabilmem için kazanabilmem gerekiyor. Fakat 6 Ay kaybettim
    şimdilik, zamanın telafisi yok. Belki başka kağıtlardan kazanabilirim. En zor kağıdı almışım ama o inat, ben ondan inat.

    YTD.

  3. Hay sizin 1.55 1.56 nizin amk.

  4. Mondi Tire Kutsan’dan Fark Yaratan
    Türkiye’deoluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçisi ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 182’nci sırada yer alan Mondi Tire Kutsan,Türkiye çapındaki tüm çalışanlarının katılımıyla ‘Fark Yaratma Günü’ gerçekleştirdi. Çeşitli aktiviteler ve etkinliklerle başta iş sağlığı ve iş güvenliği konularına değinilen bu günde tüm Mondi Tire Kutsan çalışanları çevresel koruma ve sosyal sorumluluk gibi ortak çaba gerektiren hedeflere de odaklandı.
    Mondi Grubunun Oluklu Mukavva Ambalaj iş kolunda faaliyet gösteren Mondi Tire Kutsan, Türkiye’de 5 adet kutu ve 1 adet kâğıt fabrikası, 1000 çalışanı ve 700’ü aşkın müşterisi ile yaratıcı ve yenilikçi çözümler sunarak Türk oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçisi konumundadır. Mondi Tire Kutsan; İzmir / Tire, İzmit, Çorlu, Adana ve Karaman’da bulunan beş kutu fabrikası ve Tire’de bulunan kâğıt fabrikasıyla, sahip olduğu coğrafi çeşitliliğin avantajını, müşterilerine sağladığı servis kalitesiyle ortaya koymaktadır. Mondi Tire Kutsan, sektöründe FSC (Forest Stewardship Council = Orman Yönetim Konseyi) sertifikasına sahip ilk firmadır. Mondi Tire Kutsan, orman yetiştiriciliğinden başlayarak, odun hammaddesinden selüloz ve kağıt üretimi, geri kazanılmış kâğıt ve ambalaj kâğıdı ile oluklu mukavva ambalaj üretimine kadar tüm kağıt ve ambalaj üretim faaliyetlerini gerçekleştirerek entegre çözümler sunmuştur. Daha fazla bilgiye http://www.mondigroup.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

    30 ülkede faaliyet gösteren ve 2012 yılında 5,8 milyar euroluk gelir elde eden Mondi, uluslararası bir kâğıt ve ambalaj grubudur. Grubun en önemli operasyonları Orta Avrupa, Rusya ve Güney Afrika’da bulunmakta olup, 2012 sonu itibarıyla Mondi 25.700 kişiyi istihdam etmektedir.

    Mondi, orman yetiştiriciliği ile odun hammaddesinden selüloz ve kağıt (ambalaj kâğıdı ve kaplanmamış birinci sınıf kâğıt) üretiminden başlayıp, ambalaj kâğıdının oluklu mukavva ambalaja, sanayi tipi torbalara, ekstrüzyon (sıkma) kaplamalarına ve release kaplamaya dönüştürülmesine kadar tüm ambalaj ve kağıt üretimi faaliyetlerini gerçekleştiren, tamamıyla entegre bir yapıdadır. Mondi aynı zamanda yenilikçi tüketim malları ambalaj çözümleri, geliştirilmiş filmler ve hijyen ürünleri öğeleri tedarikçisidir.

    Borsada ikili kotasyona sahip olan Mondi, JSE Limited’de (Johannesburg Borsası) Mondi Limited için MND kısaltmasıyla, Londra Borsasında ise Mondi plc için MNDI kodu ile birincil kotasyon listesinde işlem görmektedir. Grup, 2008’den bu yana Global endekslere, FTSE4Good İngiltere ve Avrupa’ya ve 2007 yılından beri de JSE’nin Sosyal Sorumlu Yatırım (Socially Responsible Investment /SRI) endeksine dâhil olmak suretiyle sürdürülebilirliği ile tanınmaktadır. Mondi Grup aynı zamanda Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project; CDP) kapsamında üç yıldan beri Karbon Saydamlık Liderleri sıralamasında yer almaktadır ve 2012 yılında ilk defa CDP'nin Karbon Performansı Liderleri sıralamasına (Carbon Performance Leadership Index; CPLI) alınmıştır.

    İŞTE ARŞIN İŞTE DEVE.. Bilginin kralı.

    YTD. HİÇ DEĞİLDİR.

  5. Endeks yükselmese bunun hali nice olurdu acep??

  6. Eeee haydi...Şiirde güme gitti...


    birşeyler olacak yarın
    duruşundan belli
    kırdaki atların
    bulutların koşuşundan belli
    kazışından köstebeklerin toprağı

    karıncaların telâşından belli
    birşeyler olacak yarın
    belki bir tomurcuk
    belki bir ağacın düşen yaprağı
    belki de bir çocuk

    pek o kadar göremesek de uzağı
    kuşların uçuşundan belli
    birşeyler olacak yarın
    öbürgünden önemsiz
    yarından önemli

    Bülent Ecevit


    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7.  Alıntı Originally Posted by mures Yazıyı Oku
    Endeks yükselmese bunun hali nice olurdu acep??
    kaderin cilvesi işte ..sen o kadar mal bas aşşağiya cek iyicene indir fiyatı malı da kaptır , sonra bahar gelsın endeks dönsün şimdi salak salak hareketlerle kaptırdıgın mali almaya çalış ,, almaya calıstıkcada mal kaybet şimdi bır kademe aldıgını bır ust kademeye baskı kur kı adamlar yuksekten aldıklarını sana versin ....

    buna ne denıyor yukardan verdiğini aşağidan al mı deniyor , yoksa operasyon mu deniyor ...Buna bir isim bulmamız lazım bu böyle olmaz :-)

  8. şimdi biri gelse burdan 2 mılyon mal alsa ki alabilir ,,ne olucak o zaman :-) patron ben yapamadım biraz borc mal alabılırmıyım mı :-)

    vay arkadas adamın durumu bizden zor ya ...

Sayfa 177/466 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •