Sayfa 149/999 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Endeksi de artıya geçirdiler hepten taklaya geldik ters köşe yine

Doları da borsayı da izlemek adamı kanser eder. Bence yatırımı yapıp ekranı kapamak.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by atakan_bb Yazıyı Oku
    türkiye cumhuriyeti yazmak istemedim benim için değerli T C büyük yazma gereği hissettim duydum kabul ettim.. daima büyük yazmışımdır.
    Anlaşıldı...

İmla kuralları bir yana, değerli hissettiklerinizin adını büyük yazma alışkanlığınız var...

Benim de kendime göre olmazsa olmaz kabul ettiğim değerlerim...

Size iyi günler...

Aklıma geldi...

İncili Çavuş’un ününü duyan padişah çavuşu çağırmış.

“Bana öyle birşey yap ki özürü kabahatinden büyük olsun.

Çavuş saraya yerleşmiş. Bir yandan padişaha ne yapacağını düşünür, bir yandan yer içer yatarmış. Çavuşun işi uzattığından şüphelenen padişah da “Hadi artık, bir şey yap” diye sıkıştırırmış. Çavuş da artık bir şeyler yapması gerektiğini bildiğinden, sarayın girişinde sotaya yatıp padişahı beklemeye başlamış.

Neden sonra padişah kaftanını sallaya sallaya kapıda görünüp perdenin arkasına saklanan Çavuşun önüne gelmiş. Çavuş fırlayıp padişahın poposuna basmış cimdiği.

Padişah şaşkınlığı geçince başlamış bağırmaya.

“Bre sapık zındık. Utanmaz mısın koskoca padişahın poposunu cimdiklemeye.”

Çavuş boynunu bükmüş, mahcup,

“Özür dilerim padişahım. Sizi Valide Sultan sanmıştım.”

4. 01 Ağustos Perşembe 14:32 YABANCILAR 26 TEMMUZ HAFTASINDA 175 MN $'LIK DİBS, 64 MN $'LIK HİSSE ALDI

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    peki kuru baskılamalarındaki amaç ne olabilir seçim de geçti
    100 mia TL karşılığı döviz kredisi TL'ye çevrilecek,onun bitmesini bekliyorlar....

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    EUR/USD paritesi ne diye düşüyor sürekli.
    Daha ne kadar düşecek?
    Enteresan
    Avrupa'nın parasal genişlemeye ihtiyacı (ve bulunduğu parasal konum) Amerika'ya göre daha zorunlu bir tablo çiziyor.

İkisi de genişlemeci sinyaller veriyor ama ECB'deki durum daha elzem ve hayati gibi.

Amerika ise bulunduğu konumda daha sağlam ve ön gerdirme ve tedbir amaçlı faiz indirimleri yapıyor.

Tüm buna ek olarak ECB parasalgevşeme çukurunun dibinde ve bu konumdan toparlanmadan yeni ve daha derin bir çukur kazmaya hazırlanıyor.

Amerika ise yaptığı parasal genişleme sonrası yaptığı sıkılaştırmalar ile kazdığı çukuru nispeten tekrar doldurdu ve doldurduğu kısımdan tekrar kazmaya hazırlanıyor.

Kısa özet ECB ile FED arasında şu anda bariz bir seviye farkı var ve bu da EUR-USD paritesine yansıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. 31 Temmuz analitik bilanco geldi.Temmuz ayi butce acigi 28-30 milyar lira arasi. Tabi yedek akce sayesinde butce fazlasi olarak gorecegiz bu ay.

8.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    100 mia tl karşılığı döviz kredisi tl'ye çevrilecek,onun bitmesini bekliyorlar....
    o ne zaman bitiyormuş ki

Sayfa 149/999 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •