alıntı
'' Geçenlerde ailece uzaya çıktık,samanyolunun kenarından sakin sakin uçuyoruz ...birden bir Rus kozmonot kıçından alevler saçarak önümüze kırdı..ben haliyle aniden frene bastım...hani biraz heycan yapsam sağımdaki meteora toslayacağım gemideki bütün konserveler uzaya saçılacak...öküz bir de camını açıp birşeyler söylemeye kalkmaz mı..!!..ağzındaki hortumdan ne söyledi tek kelime anlayamadım..herif bağırdı çağırdı sonra tekrar alevler saçarak gaza basıp Neptün'ün arkasında kayboldu
Kenara çektim..acaip moralim bozuk sinirlerim tel tel gerilmiş..Dünyadan vazgeçtik ama en azından şu uzayda bizi Rus'tan Çinli'den Amerikalı'dan kim koruyacak,biz buralarda da hep böyle öksüz mü gezeceğiz derken beklenen müjdeli haber dün geldi..Bakan Mustafa Varank "Uzayda ülkemizin hak ve menfaatlerini koruyacağız " deyip bütün şoförlerimizin yüreğine su serpti..artık bundan sonra uzayda bizim de kıçımız herkes kadar sağlam sırtımız pek..cümlemize uzayda hayırlı yolculuklar dilerim.. ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri