Sayfa 325/1060 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Zimmet suçu yoksa kurumsal şirketlerde yönetimde olanların sorumluluğu borcu ödeyene kadar bitmez. Yani borçtan kurtulma şanşı yok diye biliyorum yönetime yetkili kim gelirse bu borcu bilerek hakim ortaklar aktifleri ve pasifleriyle şirketi devralırlar.
    holding ortaklık yapısı nasıldı .2onur2 senin arşivde varmı..

2.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Patron kaç yıldır sabredin diyor bize.elinde bir marka ve koskoca bir arsa var ve bu degerleri üst üste koysa piyasaya olan borcunu en az ikiye katlar.anladığım kadarıyla patronda sabrediyor.bakarsınız aniden bir duyum yaşarız.belkide hepimiz gizli zenginiz.haa olmazsada hayat zaten devam ediyor.ama tahminim patronla birlikte bizde vakti geldiginde bizlerde mutlu olacağız.kolay degil ya bu kadar mal mülk sahibi ol ama çbs yüzünden ne piyasaya nede ortaklarına karşı yüzün olsun.hallolur hallederlerde allah bizede ömür versin inşallah çok uzamasa bariii..
    umarım güzel düşüncelerin bir an önce olur..

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    holding ortaklık yapısı nasıldı .2onur2 senin arşivde varmı..
    H.1.2. ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Ş.
    80 ÇBS grubu şirketleri Türkiye’de kimya sektöründe faaliyet göstermektedir.
    Aktifleri devralmaya konu olan ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri
    Sanayi A.Ş. (ÇBS Printaş A.Ş.) gazete ve ofset mürekkebi üretimi ve satışı ile
    iştigal etmekte olup, 2003 yılında bu faaliyetlerinden elde ettiği ciro toplamı
    15.428.010.000.000 TL’dir. ÇBS Printaş A.Ş.’nin ve ana ortağı ÇBS Holding
    A.Ş.’nin ortaklık yapısına aşağıda yer verilmiştir.
    Tablo 1- ÇBS Printaş A.Ş.’nin Sermaye Yapısı
    Hissedar Sermaye Oranı
    ÇBS Holding A.Ş. %51.95
    International Finance Corp. % 8.05
    Halka açık hisseler %40.00....................................

4. 04-11/99-23
    3
    90 Tablo 2- ÇBS Holding A.Ş.’nin Sermaye Yapısı
    Hissedar Sermaye Oranı
    Mükerrem Çavuşoğlu %12.21
    Ali Eşref Çavuşoğlu % 14.99
    Aydın Çavuşoğlu %11.96
    Ayşegül Özer (Çavuşoğlu) %12.09
    ÇBS Boya Kimya A.Ş. % 1.60
    Çavuşoğlu Ailesinin Diğer Fertleri % 47.15
    H.2. İlgili Pazar
    H.2.1. İlgili Ürün Pazarı
    Devralma tarafları genel olarak mürekkep üretimi ve satışı alanlarında faaliyet
    göstermektedir. Dosya mevcudundan mürekkep pazarının; gazete-ofset,
    tabaka-ofset, ultraviyole kurumalı özel mürekkep, semaye ve teneke ofset,
    100 solventli ve sulu likid mürekkep gibi çeşitli alt ürün gruplarına ayrıldığı
    görülmektedir. Söz konusu ürün çeşitleri ve kullanım alanlarına ilişkin bilgilere
    aşağıdaki tabloda yer verilmiştir.
    Tablo 3 – Mürekkep türleri ve kullanım alanları
    Mürekkep tipi Kullanım yeri Örnekler
    Gazete-ofset Gazete Hürriyet, Milliyet
    Mecmua-ofset Haftalık dergiler Skylife, Gezi, Atlas
    Tabaka-ofset Katalog, karton ambalaj, kartvizit İpana diş macunu, LM sigarası
    Ultraviyole kurumalı
    özel mürekkep
    Etiketler, posterler Şampuan, deterjan etiketleri
    Metal ambalaj Teneke ve alüminyum kutular, şişe
    kapakları, konserve ambalajları
    Coca-Cola, Tamek Salça
    Serigrafi Reklam panoları, hediyelik eşyalar Eşantiyon eşyalar
    Sıvı ambalaj Gıda ambalajı, oluklu mukavva
    kutular, çimento torbaları
    Doritos, Pınar Süt, Margarinler
    Devre konu olan ÇBS Printaş A.Ş. gazete-ofset mürekkebi, tabaka-ofset
    mürekkebi, metal ambalaj mürekkebi ve sıvı ambalaj mürekkebi alanında
    faaliyet göstermektedir. Dosya mevcudu bilgilere göre, söz konusu mürekkep
    çeşitlerinin birbirleri ile ikamesi mümkün değildir. Nitekim dosya mevcudundan
    anılan ürünlerin müşteri gruplarının da farklılık arz ettiği görülmektedir.
    110 Bu bilgiler ışığında, ilgili ürün pazarları gazete-ofset mürekkebi, tabaka-ofset
    mürekkebi, metal ambalaj mürekkebi ve sıvı ambalaj mürekkebi pazarları
    olarak belirlenmiştir.
    H.2.2. İlgili Coğrafi Pazar
    Ürünlerin ülke genelinde dağıtımı ve satışının yapıldığı dikkate alınarak, ilgili
    coğrafi pazar "Türkiye Cumhuriyeti Sınırları" olarak tespit edilmiştir.

5. "Gunluk bir gazetede cikan habere atfen CBS Shinto firmasi ile ilgili olarak Kurumunuz tarafindan tarafimizdan sifaen
    istenen bilgiler asagida sunulmaktadir.
    1994 yilinin Nisan ayinda kurulan CBS Shinto Boya Kimya Ticareti A.S.`nin ana faaliyet konusu otomotiv sektorunde kullanilan
    elektrokataforez boya pazarlamasidir. Sirketin ortaklik yapisi asagidaki gibidir:
    CBS Holding : %49.99
    Shinto Paint Co : %39.99
    Itochu Corp. : %10
    Diger : %0.02" (IMKB BULTEN)

6. Onur kardeş eyvallah.fakat katılırmısın bilmem ama tüm bu daha önceki yazışmalar anlaşmalar bağlantıların hepsi artık anlamsız ve yetkisiz.benim ümidim ve beklentim yeni birliktelikler ve yeni yapılanma.haa biliyormuyum hayır sadece his.kendim olsam ne yapardım diye gerçi ben olsam bunları yaşamazdık ama) yinede insan düşündügünde hiç bir sey eskisi gibi olmayacak der.umarım ve dileğim bu yürüyüş eger devam edecekse insallah bizlerde buna ortak oluruz.

7. tüm bu daha önceki yazışmalar anlaşmalar bağlantıların hepsi artık anlamsız ve yetkisiz........, ...........neden anlamsız ve yetkisiz kurulan şirketlerin yapılan anlaşmaları yok saymak demek bunu açıklıya bilirmisin?

8. Bunu açıklayamam ama ben geçmişe yönelik bir bağlantıları kaldığını kaldıysa bile bunun ilgili taraflarınca bir eyleme döküleceğini sanmıyorum .lakin çbs nin piyasadaki ticari prestiji sıfırın dahi altında.dikkat ederseniz marka rehinli oldugu icin kendi üretim tesislerinde faaliyet gösteremiyor.geçmişte kendi adına üretim yaptıgı zaman ürettigi ürünlere baskın yapılıp haciz etmişlerdi.simdi işin kolayını buldular ne yapıyorlar isim hakkını kullandırarak farklı oluşumlara buradan artık kiramı yoksa cirodan paymı bilemem bu şekilde gidiliyor.ama yine diyorum yine başa geliyim sordugun soruya bir cevabım yok.sonuçta bizi kurtaracak hangi olusumun icinde olurlarsa olsunlar yeterki kurtulalım.

Sayfa 325/1060 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •