Son derece samimi bir şekilde ve bilmediğim için soruyorum; TED Başkanının bahsettiği ve ülkenin güzel evlatları ile ailelerini ellerini düşüren bu sınav baronları kim?
![]()
Son derece samimi bir şekilde ve bilmediğim için soruyorum; TED Başkanının bahsettiği ve ülkenin güzel evlatları ile ailelerini ellerini düşüren bu sınav baronları kim?
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Universitelerin paralı olmasindan once lise cagindaki genclerimizin %70-80'ine ve velilerine ortaokul sonrasında meslek liselerine gitme psikolojisi verilmeli...
Kalan %20-30'una universitede bu millet burs da bulur destek de.
Abi şunu demek istedim de birileri yanlış anladı
Neyse son kez ifade ediyim gidiyim
Gecen hafta hastanede kan tahlil raporunda doktor ismi arapça iranca şu an cantamda
E madem ihtiyaç var o sektörlerde milliyetçi ol
Çiğ köfte is kolunda da olma milliyetci
Çok mu karmaşık yaziyom ben ya. Bu ka basit mantık işte yahu
Bunu kreş e gidene söyle Anlar güya hepimiz belli tahsili felaniz
Şimdi bunun bi parti savunuculugu yada ortam bilmemne şeyciligiyle alakası ne? Adam sonra munakasayi kazanma icin bi de iftiracı çıktı ya. :-)))
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Eğitim sisteminin ve siyasi ortamın meyveleri...
https://twitter.com/ateistveri/statu...13448952078336
ABD dünyanın en fazla cari açığı olan ülke. Yaklasik yıllık yarim trilyon dolar cari açığı var.. ancak bunu çevirebiliyor ve en kötü para basıp odeme şansı var.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri