Sayfa 266/999 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Bankada.. getirisini önemsemiyorsan ve güvenlik sorun değilse evde..kasayı tablonun arkasına gizle..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Getirisini boşverdim, huylandım gerçekten.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ben olsam tuvalete gömme kasa yapardım kim bakacak oraya gelen hırsız yatak odasına salona odalara bakar nerden bilecek kenefde dolar dolu
    Hiç fena fikir değil

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Geçen bir gazetede kiralık kasada ki para ve altınların yerinde olmadığını ve bankanın sorumlu tutulamayacağı yazıyordu. Bence kiralık kasa anahtarlarının bir yedeği bankada vardır, günlük kiralık evler gibi diye düşünüyorum. Bankaya yatırmak bile daha kiralık kasadan garantilidir. TL. ye çevrilse bile yine sonuçta param var ama kasada kini nasıl ispatlarım. Çok huzursuzum çok.
    En az 500kg ağırlığında çelik kasa alın. Bu çelik kasaları açmak çok uzun ve gürültülü olacağından uğraşmıyorlar. Taşımak da aynı şekilde yakalanma risklerini tavana çıkarıyor.

Eve de alarm sistemi kurun, bir kaç yerde olsun. Kapıyı açınca alarm çalsın mesela, oda kapısınıda.

Geçen gün bir forumdaş paylaşmıştı kale çelik kasaları
    bu 620kg lık küçük çelik kasa:
    http://www.kalecelikesya.com/tr-tr/c...kasalar/kk-800

840kg'lık büyük modeli:
    http://www.kalecelikesya.com/tr-tr/c...asalar/kk-1200
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sayın rxpu, carry trade için gelen sıcak para neden faizlerin enflasyondan 2-3 puan üstte olup olmamasını dikkate alır. Yurtiçi yerleşikler için söylense anlıyorum, ama yabancı yatırımcı için bizim enflasyonun ne önemi var. Daha girerken merkez bankası ile forward kurları fixleyip girmiyorlar mı. Yoksa bu giren sıcak para da bıyıklı türklerin de, o yüzden mi enflasyon önemli. Yurtiçi yerleşiklerin güven problemi var ve 3 puanı beğenmeyip döviz alıyorsa(veya maliyet düşürüyorsa hisse senetlerindeki gibi) , gerçek yabancı kuru fixlememişse eğer, kazanmak için getirdiği dövizle piyasaya olumlu hava verip hissettirmeden de geri dövizini almaktan başka ne enstrümanı vardır

5. Kurlar da enflasyon farkları kadar değişir demeyin. 6-7 yılda dengelendiği de oluyor öyle. Ben hızlı girip çıkanları merak ediyorum

6. DJ eksi 673

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    DJ eksi 673
    Dj ne demek

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dolara ve euroya yukarı hareket geldi en sonunda bu akşam...

Sayfa 266/999 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •