Sayfa 45/340 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 353 - 360 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. Primi geçtim şu an defter değerinin bile 0.79 u.

2. Son 10 dk yı kötü kapattı. Kapanış seansında koruyamadı.

3. görüntü genel anlamda kendi karakteri ama işlem hacmi fazla. işlem hacminin fazla olması iki bana bir sana şeklinde doldurboşaltmı yoksa ana trend için toplamamı o baya bir zaman isteyecek anlaması. ama doldur boşaltsa işini bitirip aniden geldiğimiz yere salarsa attan düşmüş gibi oluruz yine. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Bunların hepsi aynı itne olmuş. K.y. a yedirmemek için kırk takla atıyorlar. YTD.

5. Hacimli bağımlı hisse pazarladıysa 2 hatta altına yolculuk başlar. Bu seferde ellerinde bulunan dolaşımdaki kağıtları olası yabancı satışında ucuza vermek zorunda kalır.

6. yabancı satışını kim uydurdu arkadaşlar, şimdi de bu haberle mi pazarlayacaklar 2 altına?

7. 2.46 takıp edin geçerse 2.60 ve 2.85 seviyeleri takip edin geçerse 3 lü fiyatlar beklenir stop 2 32

SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by veletli Yazıyı Oku
    2.46 takıp edin geçerse 2.60 ve 2.85 seviyeleri takip edin geçerse 3 lü fiyatlar beklenir stop 2 32

SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keşke öyle olsa.. ama belli marj etrafında o kadar işlem hacmi benim beklentimi biraz suya düşürdü. alacağını alıp vereceğini verir bencilce düşüp yataya sarar düşüncesi bıraktı bende. Ama bir umut bekleyeceğiz. YTD.

Sayfa 45/340 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •