Sayfa 57/672 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 449 - 456 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    bir kaç gündür sesin çıkmıyor. Yoksa sattın mı?
    Abi bu kağıdı en son satan ben olacağım �� iş seyahatindeydim. Ama güzel hareketlerin sanki azıcık emareleri var gibi .

2. Beklentimi yazayım. Hissemizde bir terslik olmaz ise ağustos ayına kadar 1,50 TL 2017 sonuna kadar da 1,75 TL hedefim var.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

3. Gozumun onunde nazire yapar gibi yukselen bir ASELS (9TL lerden satip cikmistim)
    ve kendini amorti bile edemeyen ISGYO! yaziklar olsun! endeks 95 bin oldu biz halen 70 binlerdeki fiyata talim.
    Bunun yerine sasirip da herhangi bir kagit alsam minimum yuzde 20 karda olma olasiligim neredeyse yuzde 80 idi ama kismet degilmis malesef.

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Beklentimi yazayım. Hissemizde bir terslik olmaz ise ağustos ayına kadar 1,50 TL 2017 sonuna kadar da 1,75 TL hedefim var.
    Beklentiniz mevcut bilanco seyrine gore mi yoksa haricen baska etmenler de var mi?

5.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    Gozumun onunde nazire yapar gibi yukselen bir ASELS (9TL lerden satip cikmistim)
    ve kendini amorti bile edemeyen ISGYO! yaziklar olsun! endeks 95 bin oldu biz halen 70 binlerdeki fiyata talim.
    Bunun yerine sasirip da herhangi bir kagit alsam minimum yuzde 20 karda olma olasiligim neredeyse yuzde 80 idi ama kismet degilmis malesef.
    aynen aynen.
    o tüpraşları petkimleri bırakıp geldim buraya. yazıklar olsun.
    tsgyo batığı bile para etti
    bizi felç etti
    bu nasıl başımıza geldi

6. Dedik ki patron tutuyor bu seviyelerde. o zaman tsgyoye noldu cuma günü
    ya bu işler hep hikaye
    temmuzdan beri inim inim inletti
    kule 3 noldu
    önümde her gün
    bela ile anıyorum kuleyi
    bana ne kuleden
    dert aldık başımıza

7. 1,37 TL gibi bir garabet cagri fiyati varken ortada sittin sene gitmez bu ISGYO!
    Dupeduz demirlediler kagidi, 1,40-41 ahanda sana sans diye malini istiyor yatirimcidan. Mezar soyguncusu gibiler!
    Mal toplayacak ama niyeti duzgun olan insan evladi piyasanin yesillenmesini de bahane edip 1,50 falan yapar da satacak adamin malini oralardan kamyonla toplar. Bunlarinkisi resmen bul karayi al parayi hesabi!

8. Suriyede savaş bitecek...
    Daeş yok olacak...
    PKK bitecek...
    Ülkeye huzur gelecek...
    Ekonomi canlanacak...
    Kule -3 'e ancak o zaman kiracı gelir...
    Bu hisse de o zaman yükselir....

Peşin parayı görünce nasıl da gülmeye başladınız
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 57/672 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •