Sayfa 593/760 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Geri alim olmaz,zaten ne kadar mal var piyasada,er gec mart 2020 ye kadar ederini bulacaktir,ben unuttum bitti

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    geçmişte ben de şirkete acaba geri alım yapamazmısınız diye sormuştum..bana istesek alabiliriz ama bu sefer de tahta çok çok sığlaşacak dediler o yüzden de bunu yapmıyoruz dediler..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. İyi oldu ne oldu ... bilançonun hakkını alamadıktan sonra 100 mln kâr etse ne işe yarar

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Şirketle konuştum 3. çeyreğin çok daha iyi olmasını bekliyorlar gelen siparişlere göre.

Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku
    İyi oldu ne oldu ... bilançonun hakkını alamadıktan sonra 100 mln kâr etse ne işe yarar.... şirkete güvenip düzenli alıcı lazım...borç azalması da ticari alacak kalemini azaltıp nalde çevrilmesi ile yapılmış stok azalmış çok abartmaya gerek yok...senelik 30 mln kar potansiyelin olsun 100 mln pd olamıyor..sabrediyoruz yıllardır faizden az kazandık... ytd

1.62 de de bu yazdıklarınızı yazanlar olmuştu şimdi hisse 2.06

Dediğiniz gibi değerini yansıtmıyor fakat aşırı ucuz olduğu için hızlı bir yükseliş yapıyor, kazandırıyor.
    Borçlar azaldıkça finansal giderler düştükçe değerini çok daha iyi yansıtacak.

Şu anda inanılmaz bir şekilde 3 fiyat kazanç oranı ile işlem görüyor.
    En azından 3.9 olması gerekir.

6. Büyükler içten haberi aldı topladı en iyi satış zamanı bilançoydu. Sattı gitti. Yuzde 20 kar etti. Bir daha bir sonraki bilançoya borsada namuslu şirket yok.

7. Borsada en iyi hisse kazandıran hissedir ... borsayı en iyi bilen de para en çok kazanandır gerisi fasa fisodur...biliciyle beraber 3-5 hisse keşfettik hepsi % 300 den fazla gitti bu en çok kâr eden en düşük fk bunda bakalım kısmet deyip bekliyoz...

8. Günaydın Bili_Bili 'ler ,

Karlı - ucuz - değişik sektörlerde varlığını gösteren bir şirket.
    Örnek olarak ampülcüleri baz alalım. Alınmayın hemen.
    *** Hisse çıkarsa ; karlı - iyiydi - FK düşüktü , etc. etc....
    *** Hisse düşerse; birkaçı çıkar , zaten yükselmişti , KY nin eline verdiler , KY kucakta ( hoppili hoppili ) , zaten ticaret savaşı var , suriyenin doğusuna girecektik etc. etc.....

Bunun içindir ki ; Biz bilmeyiz , Rabb'im bilir.
    Biz hissemizi araştırdık , sorduk , soruşturduk , kimlerdenmiş , ne iş yaparmış vb...... ; bekliyoruz artık.
    Ah gitti kaçtı , yok şelale oldu. Nasipten öte köy yok..........

Herkese bol kazançlar ,
    Sewgiler ,
    Beetlejuice.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 593/760 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz