Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
ZEROHEDGE : Beklentiyi satınal; gerçekleşince sat demiş için EURO/DOLAR paritesi için.
Şuan Markon 'un kazanması kesinleşti.
zerohedge*@zerohedge :
Barclays: "A Macron victory carries risk of a “buy the rumor, sell the fact” downside move in EURUSD"
€/$ 1,1020
$/tl 3,533
macron kesinleşince durum bu.
Zerohedge'den alıntı:
1 ayda carry'den 4.4 kazanç..EM'ler içinde en yükseği..Foreign investors bought $739 million more in local notes than they sold in the five days through April 28, the biggest weekly inflow in nine months.
U.S. dollar-based investors in the lira have earned a carry return of 4.4 percent in the past month, the*highest*among global emerging markets, which could explain the allure of the notes.
Dolar almak etik değil...
Adamlar getiriye susamışlar..
Ülke/ülkeler batmadıktan sonra sorun yok..
FED değilde, Trump globalde bu gidişi değiştirir sanmıştım ama yanıldım/yanılıyorum sanırım..bakalım oyun daha ne kadar sürecek..
Kolay değil ECB ve BOJ sene başından beri 1 trilyon dolar civarlarında ve FED'de 320 milyar dolar tahvil aldı..yani para çoğalttılar..
Tabii bir yerlerde bu paraları basacaklar..Leyla'ya basacak halleri yok ya...![]()
Son düzenleme : enki; 07-05-2017 saat: 23:55.
https://tr.tradingview.com/u/SametDemir/
Avro/dolar paritesi için yorum mevcut, ilgili arkadaş fikirlerini paylaşmış...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri