Alıntı Originally Posted by amazon Yazıyı Oku
Birkaç gündür DURDO ile ilgili tüm bildirimleri, finansal tabloları ,sosyal medyada çıkan tüm yazıları ve geldiğimiz noktayı inceliyorum.
Son iki yıldır fiyatı 7 ye kadar getirip oradan verdiklerini gördüm. Hisseyi şişiren ve şu anda olmayan birilerinin en önce gemiyi terk ettiklerini de fark ettim..Hisse gayet güzel. Performansı ve geleceğe dönük yatırımları da harika. Sadece firma yönetiminin şeffaf olmadığını, karı öncelikle kendilerine yazdığını( Yönetim gideri, finansal ve muhasebe oyunları vb ) fark ettim. Hisse uzun vadede süper olabilir. Fakat bu yönetim kadrosuna da hiç güvenemiyorum. Bir çeyrekte , bir yılın karı kadar ya da sermayesi kadar yönetim giderini boğazına indiren başka firma görmedim. Bunlar kendi firmalarını geleceğe hazırlıyor fakat tüm kazancın da ceplerinde olmasını istiyor ne yazık ki. Ben artık almaktan vazgeçtim ve izlemeye koyuldum. Bakalım son iki yıldır oynanan oyun ,bilançodan sonra tekrarlanacak mı?

Hem kağıdın yok hem ukalalık yapıyorsun. Hemde firma ile ilgili herşeyi biliyorsun. Hemde yeni üyesin... Hayde her kimsen kağıdı kötülemeyi bırak... Gerçek nickin neyse onunla yaz..... Kağıdın gerçekten yoksa git başka forma kafa karıştırma, mide bulandırma.... Biz kağıdımızın gidişatından memnunuz çok şükür.