Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
Arkadaşlar bir kademe üzerinden satmak için çabalayan yine gelmiş.
Birisi diyorki Kottan çıkmak için daha müracaat olmadı.halbuki borsa İstanbul'a müracaat yapıldı.
Sizden daha doğrusu yatırımcı olanlardan ricam daha önce SPK.nezdinde verilen mücadelenin borsa istanbul nezdinde de verilmesi.
Şirket pay alım sürecini başlattığında bu hakkı mücadeleyi başlatalım.cunki koddan çıkma kararını borsa İstanbul verecektir.
Bu konuyu şirket açıklamasindan sonra değerlendirip taleplerimizi iletelim.
Sağlıkla kalin

sayın cinali, spk. haftalık bültende bunu okuduk ancak, şirket hala bu konuda bir kap. açıklaması yapmadı.gelecek açıklamaya göre
pay alım süreci başladıktan sonra borsa istanbula bu şekilde kottan çıkmaması için gerekli yazılarımız yazalım.ben ayrıca genel kurulu özellikle 20.12 fiyatı konusunda mahkemeye vermeyi düşünüyorum. ancak çok büyük bir meblağ taşımadığım için bunu bir kaç kişi birlikte yapabiliriz sanırım. en kötü olasılıkta dâhi bistin bu şekildeki mahkemeli bir sürece olur vermesini beklemiyorum.
ayrıca benzer bir durumdaki 30 günlük ayrılma hakkının mahkeme tarafından kabul edilmediği ve işlemin yapılamadığı bir emsal karar var .
yatırım tavsiyesi değildir