Sayfa 25/495 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 193 - 200 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Karaduman patronun adamimiymiş
    Kesin belli oldumu
    Geçen biri öle diyordu
    Süreç süresince insanları uyutmak iciin mi buralara bol bol para dağıtıyordu
    70 TL 100 TL
    Al sana 20 TL
    Benden alamaz disardada ortagiz
    Karaduman 20 TL ye sana mal yok

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by telaşe memuru Yazıyı Oku
    Nedenki? %95 yetiyordu çıkmak için toplamıştı veren verir vermeyen vermez ortaklığı devam ederdi.arkadaşlar %98 paya ulaşmak zorunda bunu unutmayın bir kaç hafta sonra herkes bu durumu anlayacak.Ya %98 ulaşıp vedalaşacak ya da ben kottan çıkmaktan vazgeçtim diyecek.Herkese iyi bayramlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mevzuat böyle. Şirket kendi isteğiyle yapmiyor bunda anlamiycak ne var. Ben yukarıda açıkladım benden sonra sayin garip _borsaci daha açıklayıcı bir şekilde anlatmış.

Daha da anlamiyorsan bekle, sürecin sonunu gör o zaman anlarsın.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Geçen yıllardan 26/27 TL den aldığım lotlar var maliyet dusure dusure 23 TL ye kadar mal yaptık
    Spk 20 TL dedi
    Artık borsa dışında ortak olacaz
    Belkide daha iyi olur bizim için
    Borsa kumarhane deilmi
    Borsa dışında olmak aslında gerçek yatiriimci olmamızı sağlar
    Temettu dagitirsa temettü alırız
    Başka şirket olsa belki düşünürüm ama izocama borsa disiinda ortak olunur bence.
    Sonra sannirim gene haber falan yollicak yani bilannco falan borsadan ciksada yayınlanacak kap ta olmasada SPK şirketler kısmında açıklanacak sanırım

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Senin adina üzüldüm dostum.

Bu forumda seninle çok ateşli tartışmalar yaşadık zamanında ama neyse ki sen zamaninda gerçeği gördün. Keşke 24 üzeri çıksaydın.

Ama hala bir umut var. İnşallah %98 e ulaşırlar da ardında daha az magdur bırakarak borsa serüvenini noktalarlar.

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Balıkadam ve zor en baştan süreci sezdiler.
    Tecrübeleri var demekki SPK nin ne yapabileceğini anlayıp gitmişler
    Hürriyet gazetesi olayı gibi yeni öğrendim
    Malesef spk ya güvenmek ile hata etmişim
    Spk çoğunlukla büyük yatırımcı olan şirket tarafinda
    Benim maliyetim 23 TL 24 ten veremedim
    Sağlık olsun inanın çok üzülmüyorum ama yapılan iş bana haksızlık hukuksuzluk gibi geliyor
    Bu işte çok büyük kurnazlık oldu aniden bir fiyat olusumu nasıl onay alır
    Sanki kumar oynuyoruz
    Portfoyum işte

Kardeş ne gerek var portföy atmana
    Kimseyi inandırmak zorunluluğun yok.
    Burda yazanların yüzde kaçı samimi ve doğruları yazıyor zannediyorsun.
    Pozizyonujna göre yazan var
    Sizin gibi eski olmanıza rağmen paniklemeye hazır olanları panikletmek isteyen var
    Bilmediğini bilmeyenler var
    Ortalığı karıştırmak bilgi kirliligini bilerek veya bilmeyerek yapan var
    Karaduman meselesine gelince bu görüşlere katılmıyorum yanilmakta mümkün tabi
    Tori topu 1200000 lot var vay patron adamı yok patron burayı yönlendiriyor gibi boş sözler tüm hisselerde maalesef yazılıyor.
    Kendini gelistirmeyen başkasının yönlendirmesiyle hisse alıp satanin ay haline
    Tabiki tecrübeden istifade etmek bilenden yardım almak şart ama kendi süzgecinden geçir karar senin olsun.
    Anelt telekomda bazı şeyleri yaşamıştım Bursa'da aynı panik durum devam ediyor
    Kendi düşen ağlamaz kardeş
    Belki başka hissede olsanda kaybedebilirdin
    Sağlıkla kal

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Senin adina üzüldüm dostum.

Bu forumda seninle çok ateşli tartışmalar yaşadık zamanında ama neyse ki sen zamaninda gerçeği gördün. Keşke 24 üzeri çıksaydın.

Ama hala bir umut var. İnşallah %98 e ulaşırlar da ardında daha az magdur bırakarak borsa serüvenini noktalarlar.

Aynen ya acgözlüyüz işte

6. Sayın balıkadam sizde şimdi hiç hisse yok mu? Sattınız mı?

7. Sayın karaduman ile ilgili düşüncelere katılmadığımı belirtmek istiyorum. 2 yıldan fazladır bu hissede. Ben Mart başında aldım o zamandan borsadan çıkış konusuna kadar nerdeyse forumda tek başına onun yazdıklarını okuyordum. Sonradan şenlendi buralar. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. 70-100 lira demesi birilerini rahatsız ediyor. Beni etmiyor abartı bulsam da adamın hayali. İnşallah gerçek olur.

8. Sayın Cinali size de teşekkür ediyorum. Ben o formu açıp okudum ama üstünkörü.Gerçekten okumuyoruz en azından kendi adıma konuşayım daha öğrenecek çok şeyim var. Önceden belirtmiştim ben ilk defa böyle sığ hisseye girdim. Hep uzak durmuştum. Grafiğine aldandım. Katkılarınız için tekrar teşekkürler.

Sayfa 25/495 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •