Sayfa 775/1001 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. 1- Sürekli olarak portföyünün en az % 51'i Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören hisse senetlerinden oluşan yatırım fonlarının bir yıldan fazla süreyle elde tutulan katılma belgelerinin elden çıkarılmasından elde edilen gelirler, stopaja tabi olmayacaktır.

2-Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 67. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kanununa göre kurulan menkul kıymetler yatırım fonlarından hisse senedi yoğun fon (Fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak menkul kıymet yatırım ortaklıkları payları hariç olmak üzere BİAŞ'ta işlem gören ihraççı paylarından oluşan) niteliğine sahip fonların katılma paylarının ilgili olduğu fona iadesinde %0 oranında gelir vergisi tevkifatı uygulanır. Bu nedenle, unvanında "Hisse Senedi Yoğun Fon (HSYF)" ifadesi geçen tüm fonlardan elde edilen gelirler için stopaj oranı % 0 (sıfır)’dır.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aylık 36
    haftalık 44 getirmiş
    ayda 5 gün eksi yazmış
    güzel bence
    Bilgiler için teşekkür ederim. Ben bir miktar yatıracağım sanırım...

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1- Sürekli olarak portföyünün en az % 51'i Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören hisse senetlerinden oluşan yatırım fonlarının bir yıldan fazla süreyle elde tutulan katılma belgelerinin elden çıkarılmasından elde edilen gelirler, stopaja tabi olmayacaktır.

2-Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 67. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kanununa göre kurulan menkul kıymetler yatırım fonlarından hisse senedi yoğun fon (Fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak menkul kıymet yatırım ortaklıkları payları hariç olmak üzere BİAŞ'ta işlem gören ihraççı paylarından oluşan) niteliğine sahip fonların katılma paylarının ilgili olduğu fona iadesinde %0 oranında gelir vergisi tevkifatı uygulanır. Bu nedenle, unvanında "Hisse Senedi Yoğun Fon (HSYF)" ifadesi geçen tüm fonlardan elde edilen gelirler için stopaj oranı % 0 (sıfır)’dır.
    Stopajsız kazanç imkanı da var.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aylık 36
    haftalık 44 getirmiş
    ayda 5 gün eksi yazmış
    güzel bence
    Ustad bir fon inceledim aylik getirisi 2.63 diyor
    Bunu nasil mk ya ceviriyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fon yerine bataryami alsak ustad
    3 yilda yuzde yuz zamlanmis 😃😃😃
    Üstadım dün yeterince reklam yapmışız. Batarya işinin sonu yok Banyoya şöyle birşey taktırın isterseniz ben yapamadım siz yapın

https://youtu.be/nA_KPqUQvEU

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cok basit
    Bakin simdi bugun ne verdi 13
    Gecen gun ne verdi 19
    13 le 19 u toplayin
    32

Alin size 32
    Yarin okt 32 getirir ve okt tek basina iktidar olur...
    Her gün, yarın iyi verecek diye diye fondan çıkamadık . Sonumuz hayrola.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad bir fon inceledim aylik getirisi 2.63 diyor
    Bunu nasil mk ya ceviriyorsunuz
    ....x100/85=????

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım dün yeterince reklam yapmışız. Batarya işinin sonu yok Banyoya şöyle birşey taktırın isterseniz ben yapamadım siz yapın

https://youtu.be/nA_KPqUQvEU
    Banyoya soyle birsey taktirin dediginiz videodaki bayan mi anlamadim ustad???

Sayfa 775/1001 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •