Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3958 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    evet 60-70 diye yazıp çizenler mutlumusunuz 20.12 ye değdi değecek buralardan bir kişi bile satsa bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz kara kara onu düşünün karaduman ve tayfaları umut tacirliği yapmışlardır görevleride anlaşılan sona erdi yazıklar olsun

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    evet 60-70 diye yazıp çizenler mutlumusunuz 20.12 ye değdi değecek buralardan bir kişi bile satsa bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz kara kara onu düşünün karaduman ve tayfaları umut tacirliği yapmışlardır görevleride anlaşılan sona erdi yazıklar olsun
    Sayın pozitif maşallah maşallah tutturdunuz tebrikler... bundan sonra ne olur izo ya ortakmıyız buradan verilmez de artık

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. gerçi ilk şirket mi emin değilim. Bu ilk 30 günlük ortalama maddesi geldiğinde bir sürü şirket sıraya girmiş kottan çıkmak için. 2014 ün sonuna kadar başvuranlar bu şekilde çıkabilmiş anladığım kadarıyla. Sonra haberler var işte 30 gün ortalama ky yı çok mağdur ediyor değişecek diye ama değişmiyor. Ama bu kottan çıkmayı zorlaştırmak için 98 e ulaşıp çıkma kuralı geliyor ama ne hikmetse izocam bu kapsamda değil. çok ilginç geliyor bana.Bu durumun tek sorumlusu bu konudaki yetkili merciler. değiştir 30 günlük ortalamayı. yıllarca borsada işlem görsün 30 günlük ortalamayla borsadan çıksın. Yapılan işin elle tutulur yanı yok. Bu şirket böyle çıksın Noel Baba dahil herkese şikayet dilekçesi göndereceğim.

Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Sayın pozitif maşallah maşallah tutturdunuz tebrikler... bundan sonra ne olur izo ya ortakmıyız buradan verilmez de artık

aklınca dalga geç, tutturduğuma sevindiğim yok bende malda yakalandım keşke karaduman haklı çıksaydı ben sadece uçuk kaçık teorilerine kızdım keşke sizde insanları uyarsaydınız bu saatten sonra yapacak bişey yok ölmüş eşek kurttan korkmaz garanti fiyat var ortada diyemiyorum bunların işi belli olmaz altına da sarkıtıp ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışacaklardır hakkımızda hayırlısı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    aklınca dalga geç, tutturduğuma sevindiğim yok bende malda yakalandım keşke karaduman haklı çıksaydı ben sadece uçuk kaçık teorilerine kızdım keşke sizde insanları uyarsaydınız bu saatten sonra yapacak bişey yok ölmüş eşek kurttan korkmaz garanti fiyat var ortada diyemiyorum bunların işi belli olmaz altına da sarkıtıp ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışacaklardır hakkımızda hayırlısı olsun
    Yok dalga geçmiyorum patron dahil hepimiz aynı gemideyiz... nasıl bu izo nun ALTIN çıkarılacak arazi si bolmu? Şimdiden Ortaklık hazırlığı yapalım

6.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    Keşke sen dinlemeseydin Karaduman ve tayfasını. Baksana elinde 23,70 den hisse var. Çok biliyordun madem satsaydın. Psikolojik savaşın birinci aşamasında başarılı oldular kimse satmıyorsa da milleti almaya korkar hale getirdiler.Daha olup biten bir şey yok.Bi çağrı başlasın bakalım 98 i bulacak mı? bulursa boşuna üzmüş olursunuz kendinizi. Bulmazsa bu şekilde borsadan çıkan ilk şirket olacak. O zaman herkesle hak aramaya varım. Avrupa insan hakları mahkemesine bile başvuralım. kimsede hakkımızı bırakmayalım.Ama bi sakin olalım bence.

Alıntı Originally Posted by efyalli Yazıyı Oku
    Keşke sen dinlemeseydin Karaduman ve tayfasını. Baksana elinde 23,70 den hisse var. Çok biliyordun madem satsaydın. Psikolojik savaşın birinci aşamasında başarılı oldular kimse satmıyorsa da milleti almaya korkar hale getirdiler.Daha olup biten bir şey yok.Bi çağrı başlasın bakalım 98 i bulacak mı? bulursa boşuna üzmüş olursunuz kendinizi. Bulmazsa bu şekilde borsadan çıkan ilk şirket olacak. O zaman herkesle hak aramaya varım. Avrupa insan hakları mahkemesine bile başvuralım. kimsede hakkımızı bırakmayalım.Ama bi sakin olalım bence.
    ben karadumanı dinlemedim sadece beklentiye oynadım hatta başarılıda oldum bir kaç kez al satla karlı alışveriş yaptım fakat en son 23.70 ortalamayla malda yakalandım açıkçası spk en azından 25 üzeri fiyat çıkarır diye düşündüm hata ettim asla çok bilmişlik yapmadım karadumanın komplo teorilerine karşı çıktım bilsem malda yakalanmazdım madem öyle bana değilde bilmişlerin öndegideni karadumana bi kaç laf etseydiniz ya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •