Sayfa 29/673 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 225 - 232 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Burda artık biz kısa vadeli değil inşallah uzun vade düşünen yatırımcıyız. Satış ve satış sonrası süreçlere odaklanıyoruz ✔

Şu anki hacime ve yapılan gereksiz hareketlere takılmıyoruz. Tkrr ediyorum satış olduğunda 3-5 milyon lot işlemlere hazır olalım.

Tkrr soruyorum: kedi burdaysa ciğer nerde ??? Ciğer burdaysa kedi nerde 😊 herkese kolay gelsin

Bugunluk benden bu kadar

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

3.52 den,3.32 ye yaklaşık 5500 lotla indi.Biri satış yazıyor ,serbestten herhalde.Rakamı taktigi yok,gavatin.Aylardan beri aynı.terane...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Sn. Batık sizden şüpheleniyorum bu işlem sonrası 😃

Sizseniz gerçekten 😊 gerçekten alıcıyım bilesiniz, yazın 3.35'e 30.000 lot 50 de olur. Aktiften söz hemen alacağım ✔

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Sn. Batık sizden şüpheleniyorum bu işlem sonrası 😃

Sizseniz gerçekten 😊 gerçekten alıcıyım bilesiniz, yazın 3.35'e 30.000 lot 50 de olur. Aktiften söz hemen alacağım ✔

1.Maliyet 4.40. 2.Ben de o kadar lot yok.Keşke olsaydı[emoji26] 3.Bir iyilik yap,madem o kadar paran var yukarı doğru sil şüpür.Hem sen KAZAN,hem de biz KAZANalım ,dua al.Spek ağzı açık kalsın. Allaha emanet..,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/605722

Hep aynı...Madem işlem yapmıyacaksın niye anlaştın...ne zaman işlem yapmaya başlayacaksın..Haziran ayında mı,,hiç bir zaman mı..yok sa satış haberi düşerse o vakit mi...ya da yapıyorsun da çaktırmıyor musun....

Günaydın sayın ortaklar;bol kazançlar...
    Bakalım hisseden beklediğimiz iki haber bizi çifte kavrulmuş fındık,fıstık mı verecek,yoksa kavuracak mı????

Sayfa 29/673 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •