Sayfa 44/495 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 345 - 352 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. Arkadaşlar ya 98 bulup ortaklıktan çıkacak...
    Ya da kot dışında ortaklığa devam edeceğiz..
    Bunun dışında şu 20 günlük süre içinde toplayabildiği kadar toplayacak...98 toplarsa eğer 27 civarına kadar çıkarır hisseyi
    Satma hakkı fiyatı o rakamlara yakın ..
    Toplamaz da kot dışına çıkarsa ttk ya göre değerlendirilir sonrası oluşacak bir ortaklıktan çıkarma...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. Karadumanı bırakın işimize bakalım.Adam bizim gibi KY ve para kazanmak için yola çıkmış 80 milyonluk ülkenin kurumu bu kadar adaletsiz karar vereceğini nasıl düşünsün.

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Simdi burda herkez inatlasiyor satmam vermem falan.izocamdaki hisseniz paraniz uzun yillar unutabileceginiz bir parami.ha sahsen benimki yillarca tutabilecegim bir para.ama surdan vermem burdan vermem diyipde algi yapmayin.uzun zaman kalamiyacak var ise satmasi en asikardir.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Burda karadumani elestirdigimde bana gulenler vardi.benimle dalga gecenler vardi.simdi ne oldu kim hakli cikti.nerde karadumaniniz.gorevi olumlu haber pompaliyip ky 23 ustu almasina sebeb oldu.simdide kayboldu ortaliktan cunku gorevini tamamladi.

Karaduman ı niçin eleştirdiniz hırsız var diye bağıran bir adam olduğu için mi? Peki şuan hırsız var mı?

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : spk79; 16-08-2019 saat: 23:39.

4. Kim ne derse desin ben bu sürecin sonraki sürecin ön şartı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu çakallar kesin 98'i toplamışlardır önceden ama ky dın elindekini almak için son ana kadar toplamamış taklidi yapabilirler. Her türlü hile var çünkü. Bundan sonra tamamen psikolojiye oynayacaklar dedim öyle oldu. Bunlar tamamen benim düşüncem olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bundan sonra yazmak da istemiyorum zaten. Sadece birisi hayrına her gün matriks alım satım paylaşırsa çok makbule geçer. Hayırlı haftasonları diliyorum herkese.

5.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Bu planlari tutarsa %95 altinda halka acik diger sirketlerde aynisi yapacaktir.cunku guzel taktik.bu sekilde bayaga ky dayanamayip satar.satmayanda nasil olsa borsa disinda dayanamayip satar dusuncesinde.ky pisikolojosini cok iyi biliyor adamlar.

Başka şekilde yapamazlardı. Çünkü %95 toplanmış sığ bir hissede daha da basıp toplama yapamayınca (yani basarken verdikleri ne zaman topladıklarından fazla olmaya başladı)... Kottan çıkma sürecini başlatmak zorunda kaldılar. Dikkat ederseniz olumlu giden hiçbir olay yok. Fiyat malum 10 yılın dibi, pardonlu bilanço, son iki dir arka arka ya eksi bilanço lar, Kottan çıkmak isteme gibi durumlar

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Benim anlamadığım nokta 4 üretim tesisi toplam 200 bin M2 ye yakın duran varlıkları 150 milyon TL çok komik deilmi
    Arazi arsalar 5 milyon TL değerinde
    Yahu dandirikten tekstil firmaları bile makina cihazları 250 milyon TL iken 4 tane son sistem fabirkanin makinaları 85 milyon TL
    Yazık yahu göz göre gore gasp ediliyoruz
    Bence hemde devlet kurumları aracılığı ile
    Benim görüşüm budur.
    Ya patronlara ne demeli fransiz ortak 180 bin çalışanı sıkı durun 41 milyar euro hasılatı olan bir gurup
    Kuveytli ortak bundan az deil
    41 milyar euro yu aklımızla hayal edebiliyonuzmu
    Türkiye'nin 2018 ihracatı 168 milyar dolar
    Yani Fransız ortak Türkiye'nin 4/1 i kadar gelir elde etmiş
    Çok zengin oldumu insan işte insanların 3 kuruşuna göz diker diyecem ama bu adamlar bu işleri birine vermişlerdir
    Kendileri ilgilenmez

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu patronlar g8 de yada başka bir platformda cumhurbaşkanına konuyu ilettilerse işi bitirmislerdir.
    Bizde burda debelenir dururuz.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://www.dunya.com/sirketler/30-m...-haberi-419610

İzocam 2017 yılında Aksaray a fabrika kurmak niyetinde idi ancak gercekkestirmedi bunun için teşvik belgesi aldı 30 milyon eurolardan bahsedildi 1 fabrika kurmak için
    Şu an izocamda 4 fabrika biliyorum ben
    Ve bu 4 fabrikanin duran varlıkları 150 milyon TL
    1 fabrika kurmak 30 milyon Euro yani 200 milyon TL
    Hadi bakalım bu bilancodaki duran varlıklar 4 fabrika makina teçhizat tasitlar 150 milyon TL
    Yersen

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 44/495 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •