Sorması ayıp borsa dışında hisseyi nasıl satacaksınız kim verecek likit olmayan hisseye 150 tl
Sorması ayıp borsa dışında hisseyi nasıl satacaksınız kim verecek likit olmayan hisseye 150 tl
Sana sadece Allah akil fikir versi.az yazmissin 500 Tl den verirsin.zaten bu kafayla hep kaybediyorsunuz. 3 yol sonra 98 ulasirsa ortakliktan cikarma gundeme gelicektir.bence kesin 98 ulasacak.ozaman senin hisselerini zorla alacak.sende hayellerle yasamaya devam ediceksin.borsadan anlamadigin bariz cok belli.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=suatt38;3681913]Sana sadece Allah akil fikir versi.az yazmissin 500 Tl den verirsin.zaten bu kafayla hep kaybediyorsunuz. 3 yol sonra 98 ulasirsa ortakliktan cikarma gundeme gelicektir.bence kesin 98 ulasacak.ozaman senin hisselerini zorla alacak.sende hayellerle yasamaya devam ediceksin.borsadan anlamadigin bariz cok belli.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTEben anlamıyorum sen anlıyon ya. Az önce bir arkadaş sana sordu sen niye hisselerini çağrıda vermiyorsun diye. Herkese verdirmeye çalışıp en son sen niye vermek istiyorsun. Sen buna cevap ver önce.
Hisseyi ne hale getirdiler,biz bu moku aneltte yaşamıştık,66.000 lotum vardı önceki kara saymıştım tahtası kapanınca,maliyet 0.44 cıvarıydı,3 sene içinde unutmuştum,tam elimizde patladı derken 1.26 çağrı fiatı açıkladı Rıdo,hemen postaladım gitti,29.000 tl bir anda 84.000 oldu,tamam bu işten karlı çıktık ama,beni çok yordu...bu hisseye çok takıldım,açıklamalar miğdemi bulandırdığı için daha yanına bulaşmadım.
Yer İmleri