Sayfa 745/999 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

istanbuldaki rant olmadan gitmiyo işler sanırım..

hala 5.30-4.70 şu bu diye geveleyenler görüyorum.. 2 tane çizik atıyolar yersen grafik.. o oklar bi taraflarına giricek haberleri yok..

bu kış çarşı daha çok karışır.. mevsimlerin en güzeli geliyor.. tanzim satışı istiyoruz

2. Eğer erken seçim gündeme gelecekse, ilk işaret olarak, EYT'leri de kapsayan ciddi bir emeklilik reformu haberi bekliyorum.

bu altın kadar son 2 haftada beni yanıltan bi yatırım aracı olmadı. Çılgınlar gibi gidiyor. Dolarıda aldı bu defa arkasına
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ekonomistler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Çin'e karşı başlattığı ticaret savaşlarının gelişen tüm ülke para birimleri üzerinde baskı oluşturduğunu, oluşan panik havası nedeniyle yatırımcıların TL'ye karşı dolar aldığını ve bunun da TL üzerinde baskı oluşturduğuna dikkat çekiyor.
    abi kusura bakmayın yeri ve zamanı değilsede ayrıyetten özür ama ben epeydir düşünüyorum ki
    bu ticaret savaşı kuru gürültüsü altında
    masa altından el altından etek altından birşeylerin altından gözükmeyecek şekilde
    abd trump - çin şi cinping, anlaştılar abi
    tüm dünyanın ticaretini senle ben yiyelim / diğer deyişle / ötekiler kuru ekmek dahi bulamasınlar yemeye
    aaa kuşa bak düzenbaz muhabbeti ve kötü polis iyi polis ayaklarıyla çin ve abd dışı (bu ikisi ortaklar) herkesi güzelce bir uyutalım ağızlarına bon bon lolipop jelibon şeker de verelimemsinler yalasınlar hem bir yandan kavgalı süsü vererek müşteri kızıştıralım
    yoksa ne dxy zayıflıyor ne çin in ihracatı zayıflıyor olan biten hep şeyin kafasında patlıyor ---- biz alman rus ingiliz üçüncü dünya vb.. bunların
    hatta hattızatında çin ile hongkong dümenini tasarlayın yapın az suyu bulandırın (2 tane slogana atan gösterici ne ki herkes ayarlar onları) tabi oradan kaçan hongkong dolarları buraya yada başka yere gelemeycekki ya, yani ya çin e ya abd ye transfer olacak o paracıklarda, göreceğiz neticeyi. ben dönen dümene inanmıyorum abi. ne son dönemde adı geçen hegamonluk şeysine bahanesine ya para olduktan sonra kim takar hegamonluğu
    twiter da okuduğum hiçbişeye inanamamakla beraber (zaten okumuyorum orayı) + orada okuduğuna inananada inanmıyorum. inanç babında değil gerçeklik babında
    herkes memlekette yurtdışına kaçayım gideyim iyi ülke pasaportu alayım derdinde e gene para yok pasaportun sağlam olsa da ben mesela zimbabwe pasaport lu milyoner olmayı bir abd vatandaşı olmayatercih ederim. neyse uzun lafın kısası yok öyle birşey ticaret savaşı vb. daha önce detaylıda defalarca yazdım sildim ilk defa üstü kapalı yazıp silmiyorum.
    bir kez gerçek manada bir ticaret savaşı mavaşı olsa abd Jack Ma nın e-ticaret şirketini kara listeye alır, niye almıyor?
    bunlar savaşmıyor resmen sevişiyorlar yahu. her yerde hemde ayakta oturakta yatak matak zaten bahsi olmaz çalı dibinde akla gelen her yerde. her.. gidin bunların jünub ettikleri yerleri az bir gülsuyuylan yada kolonyayla filan silin temizleyin oğlum :-)
    ben elimi sürmem, hem teşhisi koyacağız hem temizlik. fazla olur. ayıp olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ahanda geldi, gözünüz aydın.

Git isine be kardesim...
    Daha bir kac haftalik uyesin bu topikte yazdigim her mesaja ters cevap veriyorsun....Kimseye al-sat yada dolar ucuyor-cokuyor tavsiyeside yapmadim....Bu isler senin gibi troller ve karsi tarafin trollerinin gorevidir....Ayrica bu forum hizmete acildigi yildan beri ayni nikle uyeyim.

Hem dolar hemde altinin ayni anda yukselmesi benimde isime yaradi. Cunku Yarin yada en gec carsamba gunu fiziki altin bozduracam.

Ayrica bu ayda her ikisinin yukselisinide tahmin etmistim.
    Eylulde hem altinin hemde dolarin geri cekilmesini bekliyorum.....Yanilirsam buraya yazacagim.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bloomberght deki adama yeni bilgi gelmiş. 6,40 a giden harekette 100 milyon dolar işlem olmuş diyor.
    belki adam birşey biliyorda long açmıştır

tekil şahıs olaraktan.

hem 100 milyona bu kadar zıplıyorsa zaten tr ekonomisini konuşmanın anlamı yok .

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Git isine be kardesim...
    Daha bir kac haftalik uyesin bu topikte yazdigim her mesaja ters cevap veriyorsun....Kimseye al-sat yada dolar ucuyor-cokuyor tavsiyeside yapmadim....Bu isler senin gibi troller ve karsi tarafin trollerinin gorevidir....Ayrica bu forum hizmete acildigi yildan beri ayni nikle uyeyim.

Hem dolar hemde altinin ayni anda yukselmesi benimde isime yaradi. Cunku Yarin yada en gec carsamba gunu fiziki altin bozduracam.

Ayrica bu ayda her ikisinin yukselisinide tahmin etmistim.
    Eylulde hem altinin hemde dolarin geri cekilmesini bekliyorum.....Yanilirsam buraya yazacagim.
    eylülü bilmemde yılsonu 6,5 gibi bir fiat beklentisi mevcut

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu altın kadar son 2 haftada beni yanıltan bi yatırım aracı olmadı. Çılgınlar gibi gidiyor. Dolarıda aldı bu defa arkasına
    Üstad kayarlar diyordunuz.
    Ressam umarım satmadı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 745/999 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •