Sayfa 755/999 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yıllardır sistem böyle çalışıyor.
    Dürüst doktorlarımız da var tabiiki
    hanım hicazda rahatsızlandı
    bizim diyanetin hastahanesine gittim bayan doktorda sıramız geldi muayene etti bana dedi ki bakın bende hastayım antibiyotik yazdım sadece siz ikna olasınız diye yazmasam kötü doktor olurdum
    ben de hastayım ne yapıyorum bilirmisiniz portakal, muz, çay, su takviyelerle hastalığı bertaraf etmeyi önemsiyorum ben doktor olduğum halde eczane ilaçlarından kullanmıyorum hastalık geçici çözümle geçti zannediyoruz ama tekrardan hastalık baş gösteriyor diye çok samimi insanlara ihtiyacımız var ....

İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinin Axios adlı siteye dayanarak verdiği habere göre Trump, ulusal güvenlik danışmanları ve iç güvenlik yetkililerinin bulunduğu bir toplantıda "Buldum, buldum. Neden nükleer bombalarla vurmuyoruz?" dedi.
    Trump "Bunlar (kasırgalar) Afrika açıklarında oluşmaya başlıyor. Atlas Okyanusu'na doğru ilerlerlerken neden kasırganın gözünün içine bir bomba bırakıp dağıtmıyoruz? Bunu neden yapamıyoruz?" diye konuştu
    Axios'un adı açıklanmayan kaynaklara atfen verdiği habere göre toplantıda hazır bulunan bir yetkili Trump'a "Bu konuyu araştıracağız" diye yanıt verdi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sizin altının gramı belli değil mi ki onu nasıl değiştirecek ki adam
    İçi tungsten (wolfram) dışı altın kaplamalı olanlar için tedbir olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. gece dolar satabilen oldumu millet

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Dürüst doktorlarımız da var tabiiki
    hanım hicazda rahatsızlandı
    bizim diyanetin hastahanesine gittim bayan doktorda sıramız geldi muayene etti bana dedi ki bakın bende hastayım antibiyotik yazdım sadece siz ikna olasınız diye yazmasam kötü doktor olurdum
    ben de hastayım ne yapıyorum bilirmisiniz portakal, muz, çay, su takviyelerle hastalığı bertaraf etmeyi önemsiyorum ben doktor olduğum halde eczane ilaçlarından kullanmıyorum hastalık geçici çözümle geçti zannediyoruz ama tekrardan hastalık baş gösteriyor diye çok samimi insanlara ihtiyacımız var ....
    Merhaba Sn. Rosense

Öncelikle geçmiş olsun.

Doktorun cinsiyetini neden belirttiğinize anlam veremedim.

Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bizim ülkede insanlar çok hızlı uyum !! sağlıyorlar. Üç kağıtçılıkta yarışıyoruz. Kuyumcuya gramı kaça sattığını soruyorum. 283 tl. diyor. Kaça alıyorsun diyorum, 280 e diyor. Buyur ......gr . saf altın TL. ye çevirelim dediğimde '' Elbette fakat bu kadar param yok'' diyor uyanık. Bir başkası ise 283 den altını alırım diyor hemen vereyim diyorum. Alıp arka odaya ''saflığını test etmeye '' götürmeye kalkıyor. Hop kardeş göz önünden 1 sn. bile ayıramazsın. Ne test yapacaksan burada yap dediğimde - güle güle abi- diyor.

Yıpranmış kültür- süzlük, bitmiş insanlık, kokuşmuş siyaset....... soğudukça soğuyorum.
    Aldığınız yere satamıyor musunuz? Tanımadığı birinin getirdiği altına test yapmak istemesi normal.Köklü yerlerle iş yapmakta fayda var.Elinde para yoksa küçük çaplı bir yerdir.Kemeraltında cami çevresindeki yerleri deneyebilirsiniz.Etrafta sivil polisler de oluyor oraya kadar ulaştıktan sonra nispeten güvenilir yerler var.

7.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba Sn. Rosense

Öncelikle geçmiş olsun.

Doktorun cinsiyetini neden belirttiğinize anlam veremedim.

Saygılar
    siz söyleyince bende anlam veremedim neden öyle yazdığımı

özür dilerim .....

8. ABD 10 Yıllık
    1,449 -0,078 -5,09%

eksiye geçer mi buda

tarihi diplere gelmiş...

https://tr.investing.com/rates-bonds...ear-bond-yield
    ?

Sayfa 755/999 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri