Sayfa 756/999 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu sabah Ankara da babamı ağız diş sağlığı merkezine götürdüm. Doktor , burada yapılan protezler ihale ile dışarıda yaptırılıyor ve %60 oranında kötü oluyor. Sizin babanız çok yaşlı gel- git zor. Dışarıda özele verin biraz para kaliteli bir protez yaptırın diyor.

Sağlıkta çağ atladık. Devlet diş tabiplerine iş yaratmak için her yere ağız diş sağlığı merkezleri açtı. Diş hekimleri iş bulamıyorken çok güzel paralar kazanır oldular. O halde insan ekmek yediği tekneye neden pisler ? Sen hekim olarak, ihaleyle yapılan protez uygun değilse olur vermezsin şirket parasını alamaz. Haliyle dürüst çalışmak zorunda kalır. Ama bir çark varsa sende bunun parçasıysan yazık. Sabah sabah asabım bozuldu. Kokmayan, bozulmayan meslek kaldı mı ?
    diş hekiminin sucu nerde burda. ihaleyi hekimmi veriyor o kamu hastanelerinin dis sagligi merkezlerinin tepesinde kimler kimler var hastane birligi baskani olan ne siyasiler var ha gecis garantili yol ha hasta garantili hastane ya da bu ne farkeder bizim millet ucu kendine dokununca ses ediyor yol yapiminda hastane insaatinda calisanda carkin parcasi sende parcasisin o zaman bunlar hep kokusmus siyasetin amca dayi uzerinden asiret duzeniyle yuruyen toplumun en dibinde de egitimsizligin sonuclari herkes liyakattan bahsederken torpille ise girene soverken kendisi torpil arayan bir millet.Yya da ben bu is icin yeterli degilim diyen varmi bu ulkede istifa eden siyasi varmi ben yapamadim diyen yok tabi ki

2. usdtbond10y %1,4430 ' u görmüş
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400’lerin tedariki ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında “İkinci bataryanın temini için yarından itibaren intikaller, taşıma faaliyetleri başlayacak" ifadelerini kullandı.

Aktive edilmektikten sonra isterse 100 batarya gelsin.

4.  Alıntı Originally Posted by kyokushin Yazıyı Oku
    hastanelerinin diş sağlığı merkezlerinin tepesinde kimler kimler var hastane birliği başkanı olan ne siyasiler var
    Ya da ben bu iş için yeterli değilim diyen var mı bu ülkede istifa eden siyasi var mı ben yapamadım diyen yok tabi ki

Konuyla alakalı ben sabah VOB topiğinde paylaşmıştım

Bizdeki yaşanan bir durumu izah etmek istiyorum bunu Türkiye tanıyor Cumhurbaşkanını'da zor duruma soktu

İktidarın milletvekili açıklama yapıyor
    Kamudaki müdürler milletvekillerinin peşinden koşarak yalakalık yapacağına görevlerinin başına gitsinler diye

Adama sormazlar mı?
    açıklaması yapan zat öncelikle bu müdürleri maymuna çevirip peşi sıra insanların karşısına çıkıp böyle bir açıklama yapması insanların aklıyla alay etmek değilmidir ?

bu ve benzeri olaylarda siyasilere toplumca karşısına geçip yüzüne tükürebilsek bu işler kesin düzelir ....

5. Yuan, 2008 den bu yana dolar karşısında en düşük değere inmiş.

BBC World News alt yazı.

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Aldığınız yere satamıyor musunuz? Tanımadığı birinin getirdiği altına test yapmak istemesi normal.Köklü yerlerle iş yapmakta fayda var.Elinde para yoksa küçük çaplı bir yerdir.Kemeraltında cami çevresindeki yerleri deneyebilirsiniz.Etrafta sivil polisler de oluyor oraya kadar ulaştıktan sonra nispeten güvenilir yerler var.
    Elbette aldığım yere satmayı tercih ederim. İzmir den almıştım. vergi vermek pahasına Fatura bile almıştım. Babamın rahatsızlığı nedeniyle Ankara ya geldim. gelirken piyasanın uygun ortamında satarım diye yanımda getirdim.

Prensip olarak tüm işlemler ( güven sağlanması için ) müşterinin gözü önünde olmalı. Test yapacaksa da tezgahında benim huzurumda yapmalı. neler görüyoruz.

7. akşamki hareket pek flash crashe benzemiyor ben mi yanlış görüyorum.

20-25dk sürmüş hareket böyle flash mı olur?
    ?

8.  Alıntı Originally Posted by kyokushin Yazıyı Oku
    diş hekiminin sucu nerde burda. ihaleyi hekimmi veriyor o kamu hastanelerinin dis sagligi merkezlerinin tepesinde kimler kimler var hastane birligi baskani olan ne siyasiler var ha gecis garantili yol ha hasta garantili hastane ya da bu ne farkeder bizim millet ucu kendine dokununca ses ediyor yol yapiminda hastane insaatinda calisanda carkin parcasi sende parcasisin o zaman bunlar hep kokusmus siyasetin amca dayi uzerinden asiret duzeniyle yuruyen toplumun en dibinde de egitimsizligin sonuclari herkes liyakattan bahsederken torpille ise girene soverken kendisi torpil arayan bir millet.Yya da ben bu is icin yeterli degilim diyen varmi bu ulkede istifa eden siyasi varmi ben yapamadim diyen yok tabi ki

Tüm mesleklerde yozlaşma var zaten. Ancak kişi kendisi dürüst ve ilke sahibiyse, sorumluluğunu yerine getirmeli ve yetkisini kullanmalı. Burada hekim ; gelen protezi hastanın ağzında kontrol ederek, uygun bulmazsa ödemeyi yaptırmamalı, protezi yeniletmeli. Bu işlerde salt meslekleri koruma dürtüsüyle hareket etmemeli.

Ucu bana dokununca felan değil. Zaten olanları gördükçe yazıp, çiziyoruz. gerekli ortamlarda dile getiriyoruz. Olayı anlamaya çalışmadan karşı saldırıya geçmemek lazım. Bu yaşadığımız örnek olay gibi kim bilir , kimler hangi konularda hak ihlalleri yaşıyor. Toplum olarak empatiyle hareket etmemiz, kendimize layık görmediğimiz bir davranışı bizim de başkasına yapmamız gerek. Benim için özelde diş yaptırmak sorun değil. Ama neden devlet hak tanımışken ve su gibi paralar akıtılırken düzgün yapmazlar ? Sonuçta kullanılmayacak kadar kötü ise ve atıl kalacaksa milli servet kaybıdır.

Sayfa 756/999 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •