Birkac ay sonra temettumuzu aliriz yine bedelsiz de olabilir kral hisse bu hisse![]()
Birkac ay sonra temettumuzu aliriz yine bedelsiz de olabilir kral hisse bu hisse![]()
Şirketin piyasa değeri 2,2 milyar TL, kasasında 523 milyon TL nakit var.Şu an yüksek temettü potansiyeline sahip açıkçası ama ben şirket satın almaları yaparak büyümesini tercih ederim. Bu süreçte sermayesini güçlendirmek adına bedelsiz verirse bizim için de iyi olur
Saygılar...
1 tl temettu aliriz bence![]()
Şirketin dağıtabileceği kar sadece vuk'da açıklanan rakama göre olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla şirketin görünen karının çoğu konsolide ve iştiraklerden. Bu sadece yurt içindeki faaliyetinin karını dağıtabiliyor. Yurt dışındaki iştirakler dağıtmazsa, Kordsa'nın da kasasına para girmediği için dağıtamaz diye biliyorum. Ondan dolayı temettü rakamları hep 50-60 milyon seviyelerinde. Yani yıllık net kar konsolidede 500 milyon da olsa, sadece 60-70 milyon dağıtabilir. Zaten bana göre Kordsa'nın çoğu dönem %40 iskontolu işlem görmesinin sebebi bu. Holding iskontosu.
...
1 TL temettüye ihtimal vermiyorum açıkçasıÇünkü kompozit sektöründe şirket satın alımları devam edeceğe benziyor.
Borsa, gelecekle rakamları birleştirme sanatıdır. Twitter: @finansalteori
Ben de vermiyorum 1 lira temettü çok afaki bir miktar şu konjukturde 30 kuruş olsun bizim olsun.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
4 gündür 3 aylık pivot(11.75) üzerine atmaya çalışıyor.
11.56 üzerinde kaldığı sürece de denemeye devam edecektir.
Günlük göstergeler ortalamalarının üzerine atarak güçleniyor.
11.75 üzerinde 12.14(aylık pivot) ve 12.52 düşen kanal üst bandı hedeflenebilir.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri