-
Amerikali oyun yazari, senarist ve yazar Marvin Neil Simon’in olum yildonumu (26 Agustos 2018)
"Halkin bana ne gozle baktigini biliyorum. Cunku insanlar yanima gelip onlara iyi vakit gecirttigim icin tesekkur ediyorlar. Ama bu basarilar beni kucuk de dusuruyor sanki. Elestirel acidan, bu kadar cok sayida basarili oyun yazarsan, cok iyi olamazlarmis gibi gorunuyor."
:focal(273x491:274x492)/https://public-media.si-cdn.com/blogging/featured/NPG_88_TC174_Simon_1.png)
"I know how the public sees me. Because people are always coming up to me and saying, 'Thanks for the good times. But all the success has demeaned me in a way. Critically, the thinking seems to be that if you write too many hits, they can't be that good."

“Para mutluluk getirir; ama bir yerden sonra para, sadece para getirir.”
-
"Ve o tum yaptiklarini yapip bitirdikten sonra, kalkiyorlar, yikaniyorlar, pudralaniyorlar, koku suruyorlar, saclarini tariyorlar, giyiniyorlar ve boylece yavas yavas yeniden olmadiklari gibi olmaya basliyorlar. / E dopo aver fatto tutto quello che fanno, si alzano, si lavano, si mettono il talco, si profumano, si pettinano, si vestono, e così progressivamente tornano a essere ciò che non sono." Julio Cortazar
-
"Dudaklarina dokunuyorum senin, kenarlarini ciziyorum tek parmagimla, sanki benim elimden cikmis agzin, ilk kez aralaniyor sanki; gozlerimi kapamam yeterli, her sey yeniden yeniden basliyor, elimin altinda, her seferinde bir baska agiz doguyor istedigim turden, elimin secip yuzune yerlestirdigi nice agiz arasindan secilmis bir agiz bu, secen benim, kendi ellerimle yuzune cizivermek icin onca ozgur ben sectim, nasil oldugunu anlayamadigim bir rastlanti sonucu olarak, elimin altinda ciziktirdigim agza tipa tip uyan bir agiz oluyor seninki. Bana bakiyorsun, cok yakindan, gitgide yaklasiyor yuzun, seyrediyorsun beni, tepegozuz sanki, gozlerimiz buyudukce buyuyor, ust uste gelerek iki goz tek goz oluyor: tepegozler birbirine bakmakta, soluklari karismis birbirine, agizlar buluyor bir digerini, dudaklar sicacik, kavgada, dil duslere henuz dokunmus, bir sessizlik dil uzerinde, bir eski koku, mis gibi, agir bir hava dolanip duruyor. O an iste, ellerim daliyor saclarina, derinlerini oksuyor agir agir, ikimizin de agzi cicek ve balik dolu sanki, sarmas dolas, opusuyoruz, hizli hizli, derin duyumlarla." Julio Cortázar, Seksek

"Tocco la tua bocca, con un dito tocco tutto l'orlo della tua bocca, la sto disegnando come se uscisse dalle mie mani, come se per la prima volta la tua bocca si schiudesse, e mi basta chiudere gli occhi per disfare tutto e ricominciare, ogni volta faccio nascere la bocca che desidero, la bocca che la mia mano sceglie e ti disegna in volto, una bocca scelta fra tutte, con sovrana libertà scelta da me per disegnarla con la mia mano sul tuo volto, e che per un caso che non cerco di capire coincide esattamente con la tua bocca che sorride sotto quella che la mia mano ti disegna. Mi guardi, mi guardi da vicino, ogni volta più da vicino e allora giochiamo al ciclope, ci guardiamo ogni volta più da vicino e gli occhi ingrandiscono, si avvicinano fra loro, si sovrappongono e i ciclopi si guardano, respirando confusi, le bocche si incontrano e lottano tepidamente, mordendosi con le labbra, appoggiando appena la lingua sui denti, giocando nei loro recinti dove un'aria pesante va e viene con un profumo vecchio e un silenzio. Allora le mie mani cercano di affondare nei tuoi capelli, carezzare lentamente la profondità dei tuoi capelli mentre ci baciamo come se avessimo la bocca piena di fiori o di pesci, di movimenti vivi, di fragranza oscura."
-
Walt Disney Studios Motion Pictures ve Lucas Film, J.J. Abrams'in yonettigi, Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Keri Russell, Mark Hamill, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o ve John Boyega'nin rol aldigi Star Wars: The Rise of Skywalker'in yeni fragmanini yayinladi.
-
FOX Searchlight, Natalie Portman, Jon Hamm, Zazie Beetz'in rol aldigi ve bir gorev sonrasi Dunya’ya donen ve bir meslektasiyla (Jon Hamm) iliskiye baslayan evli bir astronotu (Natalie Portman) konu alan Lucy in The Sky'in fragmanini yayinladi.
-
Sebastián Muñoz’un yazip yonettigi, dunya promiyerini 76. Venedik Film Festivali’nde yapmaya hazirlanan El Príncipe’den ilk fragman yayinlandi.

1970’lerde gecen homoerotik bir hapishane dramasi olarak tanimlanan El Príncipe, en yakin arkadasi olan Gipsy’i kiskanclik yuzunden oldurdugu icin hapishaneye giren, 20’li yaslarindaki Jamie’nin hikayesini anlatiyor.
https://variety.com/2019/film/news/e...al-1203313632/
-
BBC, Philip Pullman‘in ayni isimli fantastik serisinden televizyona uyarlanan His Dark Materials’in yeni fragmanini yayınladi.
-
Vudu, Mr. Mom'in 1.sezon fragmanini yayinladi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri